Една от най-горещите теми през последните седмици несъмнено е изненадващата

...
Една от най-горещите теми през последните седмици несъмнено е изненадващата
Коментари Харесай

Става горещо! Красавица от Пловдив ли раздели Шакира и Пике?

Една от най-горещите тематики през последните седмици безспорно е изненадващата разлъка на Шакира и Жерар Пике. Двойката, чиято обич изглеждаше толкоз същинска и непоклатима, реши да завърши историята си след 12 години и 2 деца.

В западните медии настойчиво се тиражира изказванието, че причина за раздялата е невярност от страна на футболиста. И макар че потвърдиха информацията, че се развеждат и двамата резервират безмълвие по тематиката за повода, довела до края на връзката им. Шакира и Пике по този начин и не подписаха брак, само че занапред следва да разделят имуществото си. 

И тук идва най-интересният миг - в случай че е имало изменничество от страна на Жерар, то коя е тайнствената хубавица, която съумя да го открадне от певицата, въпреки и за малко?  По първична информация футболистът е изневерил с млада, руса красавица, която работи като сервитьорка. Но преди минути научихме, че в действителност истината е малко по-различна и дамата, която е разрушила фамилията на Шакира и смугла хубавица от Пловдив. 

Името ѝ е Драгана Спасовска, която обича постоянно да отскача до Дубай и точно там се срещнала с Пике, който пък посещавал мегаполиса без обичаната си. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в обществените мрежи, също издава топлите им усеща. Информацията не е публично доказана, само че в испанските медии се разяснява интензивно, че футболистът и склонността му да залита по разнообразни дами е щяла рано или късно да скапе фамилията му с Шакира, написа " woman.bg ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР