Една от най-големите звезди на българската естрада Васил Найденов ще

...
Една от най-големите звезди на българската естрада Васил Найденов ще
Коментари Харесай

Ако всичко ви е наред: Време е за парти с Васил Найденов в Plovdiv Event Center

Една от най-големите звезди на българската сцена Васил Найденов ще изнесе специфичен концерт за почитателите си под тепетата в Plovdiv Event Center  на 21 април. Музикалният ваучър стартира в 21 часа и всички фенове на хубавата музика, които желаят да се насладят,  могат да си закупят билети и на място  в едно от най-актуалните пространства за спектакъл, концерти, поетични вечери, литературни министър председатели и стендъп шоута.
Прочетете още
Васил Найденов без всякакво подозрение е един от най-разпознаваемите гласове на българската музикална сцена. Той е не просто звезда, а машина за шлагери и то такива, които носят наслада на разнообразни генерации. Едва ли има доста други български актьори, които да накарат всички – от дребни до огромни, да пеят дружно „ Сбогом, моя обич ”, „ Всичко ми е наред ”,  „ По първи петли ”, „ Телефонна обич ”,  „ Синева “, „ А дали е по този начин ”, „ Откровение ”, „ Сбогом споделих ”, „ Тишина ”, „ Клоунът ”  и доста други.

Песните, които извършва, влизат и златния фонд на българското кино, тъй като се трансформират в рефрени на знакови филми като " Адаптация " и " След края на света ".

В края на 2022 година артистът анонсира новината, че ще бъде сниман кино мюзикъл с негови песни и то некъде да е, а точно в Пловдив, " тъй като всичко стартира и свършва там ". По думите му в лентата ще вземат участие ученици на Музикалната академия под тепетата, а сюжетът е на прочут български артист и жена му, която е режисьор в Народния спектакъл.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР