Една от най-големите световни поп звезди току-що изигра серия от

...
Една от най-големите световни поп звезди току-що изигра серия от
Коментари Харесай

Джей Чоу е мегазвезда в Азия и пълни зали в Европа — така че кой е той?

Една от най-големите международни поп звезди преди малко изигра серия от разпродадени дати на зали в Лондон и Париж. Нищо извънредно в това - с изключение на, че шоутата не са прегледани в нито една страна и самоличността на звездата може да предизвика празни погледи по улиците и на двата града. Той е Джей Чоу, кралят на мандопопа, голямо име в Азия и измежду китайската диаспора, само че малко прочут другаде.

Чоу, на 45 години, е измежду най-успешните шлагери на попа във връзка с продажбите. Той пристигна на девето място в топ 10 на най-успешните световни реализатори на Международната федерация на фонографската промишленост през 2022 година, с едно място пред Ед Шийрън. След като се ожени за актрисата-модел Хана Куинливан през 2015 година в йоркширско абатство — приемът се организира в дворцовия възвишен замък Касъл Хауърд — той провокира туристически взрив в северния британски окръг.

Израснал в окръг Линкоу покрай тайванската столица Тайпе, Чоу пее на мандарин. Mandopop и неговият кантонски еквивалент Cantopo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР