Една от най-големите радости в живота на жената е да

...
Една от най-големите радости в живота на жената е да
Коментари Харесай

След 16 години опити: Жена роди петзнаци

Една от най-големите наслади в живота на дамата е да роди, от време на време обаче сбъдването на тази фантазия лишава време.

В случая на 44-годишната Сюзън Егенти са нужни 16 години, само че чакането ѝ се възнаграждава. Тя има не една, а пет чеда. Щастливата майка е от град Абуджа в Нигерия.
Американка от мексикански генезис роди петзнаци Бебетата тежат по 1,3 кг, само че ще израснат изцяло здрави, съгласно лекарите
Бебетата са родени секцио на 6 ноември, а майката се радва 3 момчета и две девойки. Петзнаците към момента не са изписани от болничното заведение, само че са в положително здравословно положение.

От здравното заведение оповестяват, че децата са родени здрави, със междинни пропорции, с изключение на едно, което тежи 1,9 кг.

couple who have been waiting on God for their first child welcomes a set of quintuplets.#AllGloryToGod pic.twitter.com/FC1t15WhbM
— Ken.G. Morka Foundation (@KenMorka75) November 23, 2019
Майката на петзнаците споделя, че за тези 16 години е пробвала всичко, с цел да забременее – от медицински процедури до нетрадиционно лекуване с билки. Всичко обаче се оказало на вятъра и съвсем изгубила вяра, до момента в който чудото не се случило единствено.

Woman gives birth to quintuplets after 16 years of childlessness https://t.co/6k0rETGLai pic.twitter.com/9uTvGroftf
— LiveTimes (@LiveTimes4) November 23, 2019
Тя дефинира раждането на бебета като благословия от Бог, тъй като в никакъв случай не е забременявала. Жената споделя, че раждането на бебетата съвсем не е лишило живота ѝ, защото трябвало да претърпи две интервенции поради вътрешен кръвоизлив. Сега е уверена, че няма по-могъща мощ от вярата в Бог.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР