Една от най-големите комуникационни групи в България - Publicis Groupe,

...
Една от най-големите комуникационни групи в България - Publicis Groupe,
Коментари Харесай

Publicis Groupe придобива една от водещите агенции за маркетинг на ефективността у нас

Една от най-големите информационни групи в България - Publicis Groupe, разгласи придобиването на Advertise BG, която е измежду водещите у нас организации за маркетинг на успеваемостта (performance marketing). Сделката има за цел да  засили компетенциите на Publicis Groupe България в цифровата промяна, ускорявайки съществуващото предложение в областите цифрова тактика, данни, обществени медии и основаване на цифрово наличие.

Advertise BG сега обслужва над 100 локални и интернационалните клиенти в разнообразни промишлености, като предлага експертиза и услуги за performance маркетинг, бранд позициониране и известност, маркетинг в обществените мрежи, цифров дизайн, разбори и оптимизация на конверсиите, както и образование и консултиране.

С придобиването Advertise BG става част от Digitas Sofia - цифрова маркетинг организация на свързаността в границите на Publicis Groupe България, оповестяват от компанията.

Основана през 2007 година от Александър Георгиев като организация за цифров маркетинг, предлагаща услуги на дребни и междинни компании във Англия, компанията пренасочва активността си към българския пазар и ползва своя опит за привличане на по-големи локални клиенти, в това число 8888, Мебели Виденов и Sport Depot.

Като основен сътрудник на Гугъл Ads, това е единствената организация у нас, която два пъти подред е отличена от Гугъл с премия от състезанието " Ready to Rock ".

" Визията и желанието на екипа на Advertise BG да подтикват напредък посредством каналите за електронна търговия съответствува с нашата упоритост да бъдем водещият и желан сътрудник на клиентите си по пътя им към цифрова промяна, " разяснява Весела Апостолова - основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe България.

" От своя страна, водещите гении на Advertise BG ще могат да оказват помощ на Publicis Groupe да укрепи още актуалната си водеща роля в цифровата маркетингова промяна в Централна и Източна Европа, " отбелязва Томас Лауко, който е основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe за Централна и Източна Европа.
 Весела Апостолова става ръководещ шеф на Publicis Groupe България
Весела Апостолова става ръководещ шеф на Publicis Groupe България

Тя има над 15 години опит в групата
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР