Една от най-големите изненади този сезон е фолкдивата Алисия, която

...
Една от най-големите изненади този сезон е фолкдивата Алисия, която
Коментари Харесай

Още една чалга фурия влиза в Капките

 Една от най-големите изненади този сезон е фолкдивата Алисия, която скоро гледахме и в " Маскирания артист " - в ролята на Принцесата, издават от екипа на формата. Ето, че в този момент тя ще има опция да прояви освен гласовите си благоприятни условия, само че и актьорските.

Честа процедура е звезди, които са се присъединили в други формати, да вземат участие в подражател ското шоу. Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, Кои са дългогодишни фрагменти на Маги Халваджиян, тъй че няма да е казус Алисия да влезе в " Капките ", откакто преди месец победи в " Маскираният артист ", написа " Галерия ".

След " Маскираният артист " Алисия сама призна, че в този момент е надалеч по-склонна да откликва на предложения за сходни излъчвания и й харесва да се пуска в разнообразни провокации. А също така с " Капките "  се надявала, че ще успее да потвърди, че в действителност има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек.

Припомняме, че в миналото издание на " Като две капки вода " огромната изненада сервира и Милко Калайджиев. Алисия пък към момента е много обезпокоена за това дали ще се оправи със дилемите, имала и голям боязън да не се изложи.

Припомняве също, че позабравената фолкпевица Луна е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия. Певицата от няколко години чакала тази покана, само че в този момент опитвала да си контракти по-голям хонорар, обевайки да направи представление за фенове и аудитория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР