Една от най-големите грешки на рапъра и влогър Тото е

...
Една от най-големите грешки на рапъра и влогър Тото е
Коментари Харесай

Критиката към Тото от Скандау не спира

Една от най-големите неточности на рапъра и влогър Тото е свалянето на всичките клипове от известния му ютюб канал, откакто провокира скандал с тормоз над момиче. Това признава изпълнителят във " Вечерното шоу " с Георги Любенов по Българска национална телевизия.

" Това ми беше огромната неточност, демонстрирах им надали не, че са прави. Сега съм ги върнал и им потвърждавам, че не са прави ", изяснява рапърът, чието същинско име е Йонислав Йотов.

" Това, че доста хора имат едно мнение, не значи, че то е вярно. На мен доста хора ми споделиха, че не би трябвало да върша подкаста. Аз обаче имах друго мнение и не преставам да го върша, тъй като имам цел. Ако ви трябват отзиви, вземете си от фейсбук ", безапелационен е Тото, който не вижда проблем в това, което е направил.

Пред феновете музикантът споделя, че тогава пада жертва на така наречен кенсъл просвета, когато всички се пробват да се вършат, че той към този момент не съществува. В началото го смачкало, само че след това взема решение, че няма да му пука.

" Всеки, който го застигне кенсъл културата, може доста елементарно да се отърве от нея ", безапелационен е Тото. " Бил съм там. Не е нищо изключително ", продължава той.

Въпреки това изпълнителят още си носи следствията. Той декларира, че не схваща за какво музикалните малките екрани ги гони подобен огромен боязън и към този момент отхвърлят да пускат песните на " Скандау ", от кoято Тото е част. " А имаме хубави песни ", не пропуща да се похвали той.

През лятото се развихри огромен скандал към един от подкастовете на Тото, в който гостът му Тити Папазов споделя по какъв начин преди години опитал да остриже косата на бивше гадже за наказване, при което двамата в студиото избухват в смях, напомня " България Днес ". Този фрагмент набра известност около случая с нарязаната с макетно ножче 18-годишна старозагорка Дебора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР