Една от най-големите фирми за домове за възрастни в Обединеното

...
Една от най-големите фирми за домове за възрастни в Обединеното
Коментари Харесай

Семейства в смут, тъй като една от най-големите фирми за домове за възрастни в Обединеното кралство прекратява жизненоважни звена за деменция

Една от най-големите компании за домове за възрастни в Обединеното кралство редуцира три отделения за деменция, финансирани от NHS, оставяйки фамилиите на дъното и се опасяват за своите близки.

Три профилирани звена бяха затворени от HC-One Scotland, като фамилиите споделиха, че „ към този момент не са годни за задачата “. Семействата в четвъртък споделиха, че са били „ комплицирани “ от новината и че мнозина в този момент се опасяват какво да вършат.

Компанията за грижи, която се грижи за хора с напреднала деменция, заяви на хората в сряда посредством писмо, че беше в най-хубавия интерес на жителите да се затворят звената в Milnwood, Mossend и Orbiston, всички в Северен Ланаркшър. Майката на Ан Макгил, Ян Тонкс, е в един от домовете и сподели, че доста от тях са били оставени в неволя, като жителите са били принудени да изоставен.

„ Това са единствените профилирани звена в тази област, никой не знае къде ще попаднат тези уязвими възрастни “, сподели тя пред Daily Record. Отделенията се ръководят от Болнич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР