Една от най-големите банки в Европа УниКредит (УниКредит Булбанк) избра

...
Една от най-големите банки в Европа УниКредит (УниКредит Булбанк) избра
Коментари Харесай

CloudCart и УниКредит Булбанк обединяват сили в подкрепа на онлайн бизнеса


Една от най-големите банки в Европа УниКредит (УниКредит Булбанк) избра водещия програмен продукт за електронна търговия CloudCart за собствен e-Commerce сътрудник.

Заедно те сплотяват сили, с цел да дават на българските компании новаторска платформа за онлайн търговия. Партньорството на УниКредит и CloudCart е подбудено от твърдото им разбиране, че би трябвало да оказват помощ на търговците да се развиват сполучливо в сегашните условия. А основната цел на взаимната им активност е компаниите да развият цялостния си онлайн капацитет.

 

Бързите темпове на цифровизация през последното десетилетие, както и рестрикциите в резултат на Ковид-19, провокираха ускорено развиване на електронната търговия. Динамичните условия и несигурността изправиха търговците у нас и по света пред съществени провокации и незабавна нужда да се развиват сполучливо в онлайн среда.
Бизнесът заслужава поддръжка
“Лесно е да дам на бизнеса си това, което заслужава ” e самодейността, с която подават ръка на търговците. Клиентите на банката могат да се възползват от 4 преференциални ценови проекта за пускане и ръководство на онлайн магазин в .

Предложението е ориентирано към необятен кръг от бизнесмени: начинаещи търговци, търговци с физически обекти и компании с към този момент действителен онлайн магазин.

 

Съвместната активност на двете компании идва в извънредно комфортен миг за бизнес развиване в онлайн среда. Според изследване на Организация на обединените нации, което излезе напролет, е-продажбите обгръщат близо една пета от общия оборот на дребно през миналата 2020 година Динамична е и обстановката у нас.

През последните 5 години годишният растеж на електронната търговия в България е сред 21% и 35%. През 2020 година размерът на онлайн пазара доближи до над 970 млн. евро. Прогнозата на организациите в сектора е, че секторът в България ще продължи да нараства с двуцифрен растеж.

Над една пета от популацията у нас купува артикули онлайн и към този момент има построени привички и доверие към този метод на извършване на покупки. Отчита се и растеж на онлайн картовите заплащания с над 160%.
Цялостно решение за бизнеса
Софтуерът за електронна търговия на българската компания CloudCart, която към този момент оперира на гръцкия и румънския пазар, е подсъзнателен и елементарен за потребление и не изисква механически знания или потребност от програмисти.

Търговците, които се възползват от предлагането, ще получат изцяло решение за своя бизнес, както и експертна поддръжка за развиването на .

 

Платформата на CloudCart дава благоприятни условия за интеграции с съвременни способи за разплащане с , автоматизирани товарителници и интеграции с куриерски компании, синхронизация с ERP и складови системи.
Търговците имат опция да трансферират онлайн магазините си от всяка една платформа автоматизирано към софтуера на CloudCart, да се интегрират с разнообразни маркетплейси и да продават елементарно на интернационалните пазари.

 

Всеки бизнес заслужава сътрудник, на който може да разчита. Независимо дали става дума за бизнесмени, които занапред ще осъществят проектите си, за търговци, които търсят по-сигурен дом за съществуващия си електронен магазин, или за притежатели на физически обекти, които желаят да работят без ограничавания онлайн.

 

Днес дейното наличие в цифрова среда е определящо за развиването на всяка компания. CloudCart и УниКредит Булбанк имат вяра в партньорството си и ще продължат и отсега нататък да оферират новаторски решения в улеснение на клиентите си.

 

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР