Една от най-добрите руски гимнастички Александра Солдатова е направила опит

...
Една от най-добрите руски гимнастички Александра Солдатова е направила опит
Коментари Харесай

Най-добрата руска гимнастичка направи опит за самоубийство

Една от най-хубавите съветски гимнастички Александра Солдатова е направила опит за самоубийство, заяви РИА Новости. В момента тя се намира в болница. Състоянието ѝ е задоволително. Започнало е следствие. 
По непотвърдена информация момичето е диагностицирано с булимия. 
Треньорът на Солдатова Ана Дяченко заяви, че ден преди случая гимнастичката ѝ се обадила по телефона от болница, като ѝ споделила, че дава проучвания и я помолила да не се тормози. 
Александра Солдатова — е част от националния тим по художествена гимнастика на Русия. Трикратна международна шампионка в отборно и светован шампионка на лента.
Преди дни станна ясно, че тя към този момент не е част от националния тим на Русия, който има присъединяване от 7-9 февруари. Треньорът на националния тим Ирина Винер е декларирала, че Александра има проблеми със здравето - " избрани наследствени моменти на равнище ДНК ", които се показали при израстването. По думите ѝ гимнастичката е подложена на лекуване. 
През септември Солдатова пропусна надпревари в Баку, а преди този момент загуби схващане по време на свое комбиниране без да може да го довърши.
Припомняме, че на 14 юни 2016 година българската гимнастичка Цветелина Стоянова направи опит за самоубийство. Днес тя се усеща добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР