Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира

...
Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира
Коментари Харесай

Българин е номиниран за PR Professional of the Year на световни награди за комуникации

Една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News номинира Любомир Аламанов, ръководещ сътрудник на SiteMedia Consultancy, за PR Professional of the Year и за PR Team Leader of the Year в едни от най-престижните международни награди за връзки в света Platinum PR Awards. Той е единственият представител от Европа, достигал до финала на авторитетните награди. Агенция SiteMedia Consultancy е номинирана за Агенция на годината в категорията за дребни организации (от 6 до 25 служители). SiteMedia Consultancy е и финалист в категорията Re-Branding / Re-Positioning за акцията на Nivea #daretowowandcare.

Специалистите, фирмите и техните планове са оценени по постигнатите резултати през последната година, осъществени планове, работа с клиенти, новаторски подходи, благоприятни условия за развиване, ексцентрични работни решения, изцяло отношение към работния развой и доста други достижения. Церемонията по връчване на премиите ще се състои на 16 ноември.

Любомир Аламанов и SiteMedia Consultancy се съревновават с експерти, световни организации и компании като Ruder Finn, Bank of America, LinkedIn, Volkswagen, SaatchiSaatchi, T-Mobile, Alibaba, Ogilvy, FleishmanHillard, Amazon, SAP, Boeing, HP Inc, Porter Novelli, Pepsico и доста други. SiteMedia Consultancy е единствената организация от Източна Европа с номинации на Platinum PR Awards 2021.

„ Приемам тези номинации като следващ успех на българската информационна общественост. Пазарът ни е на международно равнище и можем да се гордеем с това, което вършим. Приемам тези номинации и като подарък за 20-ия рожден ден на Българската асоциация на ПР организациите, която учредихме през 2001 година През 2005 година, когато като пръв неин ръководител организирах договарянията за присъединение към международната общественост на информационните организации, можехме единствено да мечтаем за акции на международно равнище. Днес, умерено можем да кажем, че сме наедно с останалите пазари и дори от време на време диктуваме трендовете в развиването на бранша “, показа Любомир Аламанов, ръководещ сътрудник в SiteMedia Consultancy и добави: „ Годината беше тежка и сложи на тестване всички нас. В обстановка на световна рецесия професионалната връзка може да избавя животи и да сплотява общностите. Change Management Communications, Conflict solving / Problem resolving са единствено някои от бъдещите насоки за развиване на връзките. Потенциалът на нашия пазар е голям, би трябвало единствено да продължим и да демонстрираме положителни практики. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР