Една от най-атрактивните депутатки, които попадат в новото НС е

...
Една от най-атрактивните депутатки, които попадат в новото НС е
Коментари Харесай

Атрактивна народна представителка се закле в НС и веднага заговори Ицо Хазарта

Една от най-атрактивните депутатки, които попадат в новото Народно събрание е Александра Корчева. Днес тя се закле дружно с останалите нови народни представители, които влизат на местата на новоизбраните министри от кабинета на Кирил Петков. 



Корчева влиза на мястото на Калина Константинова, която стана вицепремиер по ефикасното ръководство и освободи място за идващия от листата на 25 МИР София. Там лидер бе Христо Петров - Ицо Хазарта, който взе лидерската борба от Бойко Борисов и Корнелия Нинова, съобщи Блиц.

Веднага щом подписа клтвения лист Александра Корчева хукна към депутатската банка и заприказва рап артиста Христо Петров. По едно ухо защо си приказват нададе и депутатът от " Продължаваме промяната "  Виктор Насър.
 



Дори и в тил Александра Корчева е забавна, тъй като ни демонстрира по какъв начин е вързала предната част на косата си, която е перхидролено руса. Цвят и жанр, които тя постанова от години.

Дали Ицо - Хазарта я среща с новата й битност на народен представител и от кое място ще дойдат заканите, в случай че доста се разприказва - може единствено да гадаем. Но погледът скойто я гледа, подсказва, че тук пред хората би трябвало да бъдат съществени. 

Видно е, че Корчева е работила с Христо Петров и доста се радва да бъдат дружно в " Продължаваме промяната ".

CV-то на Александра Корчева разкрива, че тя има ползи в ръководството на енергийни планове. Тя е магистър по интернационалните връзки в СУ “Св. Кл. Охридски ” и притежател на златен орден за отличен триумф. В момента е докторант в Стопанския факултет на СУ. Работила е като информационен специалист в границите на европейски интернационалните научни планове.В свободното си време Александра се ангажира с разнородни дела и доброволчески начинания. Сред тях е даряване на типичен творби на читалището в село Павлоче, Врачанска област.

Корчева се включи и в намирането на спално долни дрехи за потърпевшите възрастни хора от пожара в село Рояк, сливенско предишния месец.

В свободното си време Александра обича да се забавлява и да посещава нощни клубове, което е видно от нейните фотоси в обществените мрежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР