Една от най-актуалните звезди в чалгата през последните години, Камелия,

...
Една от най-актуалните звезди в чалгата през последните години, Камелия,
Коментари Харесай

Кариерата на Камелия зацикли! Едва докарва по 5 участия на месец

Една от най-актуалните звезди в чалгата през последните години, Камелия, постепенно, само че несъмнено губи позициите си на звезда в лекия род, научи HotArena.

Блондинката бе десетилетия наред измежду най-обичаните и известни изпълнителки, само че фенската й маса се стопява с всеки минал ден. Доказателство за това е последната й ария „ Името ти “.

Парчето излезе предходната седмица, а Камелия дълго време популяризираше премиерата му със своите обичайни полуголи фотоси. То се очакваше с нараснал интерес, тъй като е дует с ретро легендата Сашо Роман. Резултатът на песента съумя да записва едвам 300 000 гледания за няколко дни, което е неуспех, писа „ Галерия “.

За съпоставяне по същото време надалеч по-неизвестната Яница също изкара ария, която обаче има двойно повече гледания в Ютюб, макар че Камелия превъзхожда в музикално отношение по-младата си колежка.

Спадналият интерес към песните на Камелия се отразява и на броя на участията й и на банковата й сметка. В момента блондито има едвам 5 изяви по клубовете на месец.

Макар да не дели хонорара си с никоя компания и да употребява приятеля си Цветин за озвучител, приходите на певицата са оскъдни. Поне от музикалното шоу „ Гласът на България “ взима стабилен хонорар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР