Една от любимките на милиони момичета от сериала “Сексът и

...
Една от любимките на милиони момичета от сериала “Сексът и
Коментари Харесай

Синтия Никсън се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

Една от любимките на милиони девойки от сериала “Сексът и градът” – актрисата Синтия Никсън разгласи, че ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк.

Новината бе оповестена от екранната Миранда в профила й в Twitter. “Обичам Ню Йорк и ще се кандидатирам за губернатор”, написа актрисата в обществената мрежа. 51-годишната Никсън съобщи, че измежду водещите й дела са възстановяване на опазването на здравето и разрушената системата на метрото. “Дойде ни до гуша от политици, които ги е грижа повече за медийните заглавия и властта, в сравнение с за хората”, споделя Синтия.

Предварителните избори за номинация на кандидат-губернатор от Демократическата партия са през септември. На тях актрисата ще се бори с настоящия губернатор Андрю Куомо. Реалните избори са през ноември.

51-годишната носителка на премия “Еми” е известна активистка за демократични свободи. Тя се прочу с ролята си в “Сексът и градът”, само че след края му, се концентрира върху разнообразни обществени действия, както и голям брой дела, свързани с образованието.

Ако Никсън бъде определена, тя ще стане първата хомосексуална жена губернатор на Ню Йорк. Актрисата се ожени за партньорката си Кристин Маринони през 2012 година Двете минаха под венчило три години след годежа си, който се случи по време на шествие в поддръжка на еднополовите бракове в Ню Йорк.

Източник: Missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР