Една от любимите Instagram двойки, чията сватба чакахме трепетно, май

...
Една от любимите Instagram двойки, чията сватба чакахме трепетно, май
Коментари Харесай

Instagram мацката Пенелопе се раздели с годеника си? Вижте какво сподели

Една от обичаните Instagram двойки, чията женитба чакахме трепетно, май се е разделила. Става въпрос за инфлуенсърката Пенелопе и милионерския правоприемник Иван Динев.

В обичайните за родните звезди въпроси и отговори в Instagram story-та почитател на Пенелопе я попита дали приятелят ѝ е до нея. Отговорът беше еднопосочен - не.

Виж още: Топ мацката Пенелопе и Иван Динев - сантиментално в Куба!

По-нататък различен почитател пък я попита дали текат приготовленията за сватбата. Тя написа, че не знае за такова събитие. 

И в случай че това не е задоволително, то ние се разходихме из фотосите ѝ в обществената мрежа и установихме, че нито общите им ги има, нито тази, в която показваше пръстена си.

Публикацията с красивото украшение липсва, както и текстът, който тогава прочувствено беше написала. " Благодаря ти,Господи,че ми изпрати верните хора,благодаря че всички мои близки са здрави и са до мен в неприятно и положително!Как няма да не кажа Да на най-хубавия мъж на света!Да!Да!Да! ", написа тогава ангелът на MEGZ, взели присъединяване в уеб риалитито InstaQueen.

Е, от тази фотография няма и помен, както и от общите им фотоси от Куба, която посетиха дружно неотдавна.

Виж още: Топ мацката Пенелопе ще се дами! Каза ''да'' на Иван Динев

Годежът другояче се състоя на 13 ноември, когато е и рожденият ден на Пенелопе. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР