Една от любимите холивудски двойки - , тази година отбелязва

...
Една от любимите холивудски двойки - , тази година отбелязва
Коментари Харесай

10 години щастлив брак - как Амал и Джордж Клуни ще отпразнуват годишнината си

Една от обичаните холивудски двойки -, тази година отбелязва доста специфичен миг от взаимния си живот, а точно 10-ата годишнина от сватбата си.
 7 от най-скъпите сватби на холивудски звезди
7 от най-скъпите сватби на холивудски звезди

Вълнения за милиони

Двамата се женят в Италия на 27 септември 2014 година, единствено година откакто се срещат посредством общи другари. Новината тогава е изненадваща за мнозина не поради друго, а поради това, че артистът постоянно е бил безапелационен, че не желае да се дами или да има деца.

Но както споделя в изявление за People през 2015 година, това се трансформирало, когато е срещнал Амал.

" Разбрах много бързо, че желая да прекарам остатъка от живота си с Амал. Когато я попитах, в никакъв случай не бяхме говорили за това. Нямаше нещо като: " Може би би трябвало да се оженим. " Просто ѝ го споделих. Имам някого, на който държа повече от всичко, по тази причина е в действителност хубаво ", споделя  скоро след сватбата им.
 Снимка 684539

И по всичко проличава, че взаимният им живот е потръгнал безпрепятствено по-късно. Защото три години по-късно се раждат и близнаците им.

В дните към 10-ата годишнина на  се е провело и третото събитие на фондацията на Клуни Foundation for Justice, написа Page Six. Тогава двойката е споделила по какъв начин счита да отпразнува годишнината от сватбата си.

Пред Extra 46-годишната адвокатка по правата на индивида издава, че на двамата им следва пътешестване.

" Отиваме някъде, само че той не ми сподели къде отиваме. Получих подсказка за времето. Знам, че отпътуваме за две вечери ", добавя тя.

Докато явно  е замислил изненада за брачната половинка си, която не счита да разкрива, взема решение да се пошегува, че в действителност отиват на мач от националната футболна лига в Синсинати, Охайо.

" Искрено се надявам, че няма да отидем на мач на Синсинати Бенгалс ", споделя също през смях.
 Снимка 684540

От нейното изявление за Entertainment Tonight по време на събитието същата вечер пък научаваме, че имат възприятието за комизъм на татко си. А самата Амал постоянно е обект на занимателните им закачки.

" Наистина е неприятно, тъй като синът ми има достъп до холивудски реквизити, като подправени хлебарки и мишки, и в този момент има 3D принтер, тъй че не мога да ви кажа за нещата, които намирам под документите си, под възглавницата си ", издава още  пред изданието.
 Брад Пит и Инес де Рамон дружно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция
Брад Пит и Инес де Рамон дружно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция

Половинките на " Вълци(те) единаци "

И поради, че тя въпреки всичко понася шегите, не скрива, че също по този начин схваща, че по този метод синът ѝ просто желае да направи татко си горделив.

" Много съм горделив ", твърди я 63-годишният.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР