Една от любимите дестинации на Мария Илиева е слънчева и

...
Една от любимите дестинации на Мария Илиева е слънчева и
Коментари Харесай

Мария Илиева и сина ѝ в Маями - slava.bg


Една от обичаните дестинации на Мария Илиева е слънчева и гореща Флорида, по-точно - Маями, който е вторият по величина град в щата, ситуиран в югоизточната част на Америка.

Доказателство за това е, че през предходната година певицата бе там няколко пъти. А последната ѝ аудиенция бе сред концертите от турнето ѝ из България.

Последните фотоси, които хубавицата качи в формалния си Инстаграм профил през вчерашния ден, разкриват, че в този момент изпълнителката на "Всичко " още веднъж се намира в топлата и екзотична дестинация, като този път неин правилен сателит е двугодишният ѝ наследник Александър.

Пътешествието идва скоро след рождения ден на наследника на брюнетката, който бе през януари. Изображенията, качени в обществената мрежа, разкриват, че детето като че ли пораства с дни.

"Животът е прекрасен ", гласи посланието към фрагментите, на които Илиева е облечена в тъмносиня тениска с бял надпис на гърдите и слънчеви очила, като е прибрала косата си във висок кок, а визията ѝ се добавя от слънчеви очила.

От своя страна, Александър, седнал в скута на майка си, носи светлосив екип със сини и червени ленти, а под разкопчаното му горнище се подава бяла тениска.

Фотографиите, събрали повече от 11 хиляди лайкове, бяха коментирани от голям брой хора, измежду които и известни български имена, предава Dir.bg. Емотикони във формата на сърца сложиха Преслава, Диляна Попова, Гала, Сантра, фотографът Коко Кръстев, танцьорът Атанас Месечков и други
Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР