Една от къщите на певецаФилип Киркоров отива на търг заради

...
Една от къщите на певецаФилип Киркоров отива на търг заради
Коментари Харесай

Продават дома на Филип Киркоров заради неплатени заеми

Една от къщите на певецаФилип Киркоров отива на търг поради неплатени заеми. Непогасен заем на артиста може да му коства парцела и санкция от 779 000 евро, научи HotArena.


Съдът осъди изпълнителя и компанията му „ Фирих Киркоров Продакшън ” поради неплатени отговорности към латвийска банка.

Той ще би трябвало да заплати, с изключение на санкцията и част от просрочения заем, а общото обвързване е на стойност 3,3 милиона евро.

Освен парцела на артиста, на търг отива и цялото имущество в него. Адвокатите на изпълнителя обаче са подготвени да апелират. И разкриват детайлности към обстановката.
„ Всъщност имаше заем. И Филип Бедросович го изплащаше наред, до момента в който банката не банкрутира преди две години.

Парите не можеха да бъдат преведени по сметките на институцията и желаеха да ги превежда на трети лица, което е доста рисково.

Това е повода заемът да не бъде обслужван ”, споделя още юристът на Киркоров Александър Добровински.

Сериозната сума Киркоров тегли от латвийска банка, с цел да финансира свое шоу. Адвокатът на някогашния брачен партньор на Алла Пугачова обаче е безапелационен, че няма да допусне сходна продажба и ще апелират всяко решение, което е в ущърб на клиента му, написа „ България през днешния ден ”.

Междувременно „ Консомолская истина ” разгласява новината, че се продава интернационалния паспорт на артиста. И то на цена от 3000 евро.

Новият притежател остава неизвестен, а по-късно се разбра, че става дума за остарял паспорт на изпълнителя. Самият Филип разяснява с усмивка новината и съобщи, че няма да пречи на търга, като се надява парите да се употребяват за положително.

А по кое време и по какъв начин са се докопали до паспорта му, не е ясно.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР