Една от големите звезди на Пари Сен Жермен – Килиан

...
Една от големите звезди на Пари Сен Жермен – Килиан
Коментари Харесай

Мбапе проговори за желанието си да напусне ПСЖ

Една от огромните звезди на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, разкри, че е оповестил пред клубното управление още през юли, че желае да си тръгне. Неговата концепция от самото начало е била клубът да вземе допустимо най-голямата трансферна сума за него, с цел да притегли на мястото му качествено ново попълнение. В края на август Реал Мадрид направи няколко опита да вземе французина, само че отхвърли да го продаде, макар че през идващото лято той може да си тръгне като свободен сътрудник.

„ Помолих да получа опция да си потегли, тъй като от момента, в който взех решение, че няма да преподпиша, желаех клубът да получи трансферна сума за мен, с цел да може да притегли първокласен състезател, който да ме замести. Този клуб ми даде доста и през четирите години, през които бях тук, постоянно съм бил благополучен. Така е и сега. Казах го задоволително рано, с цел да може клубът да реагира. Исках всички да излезем по-силни от тази обстановка, да го създадем дружно и да реализираме добра договорка. Казах, че в случай че не желаят да ме пуснат, ще остана.

Хората приказват, че съм отхвърлил шест или седем предложения за нов контракт, както и че не съм желал да беседвам повече с Леонардо. Това не е правилно. Моята позиция бе ясна. Казах, че желая да си потегли и го споделих задоволително рано. Лично аз не одобрявам изказванията, че съм пристигнал да оповестя желанията си в последната седмица на август, тъй като по този начин бих изглеждал като апаш. Казах в края на юли, че желая да си потегли “, съобщи в изявление за RMC, което ще бъде излъчено напълно довечера.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР