Една от големите кампании на платформата за онлайн спортни залози

...
Една от големите кампании на платформата за онлайн спортни залози
Коментари Харесай

Месец на Финалите приключва с Шампионска лига – предрешен ли е финалът?

Една от огромните акции на платформата за онлайн спортни залози - efbet.com, завършва през този уикенд. Със конфликта " Манчестър Сити - Интер " се поставя завършек на извънредното предложение " Месец на Финалите ", по време на което към този миг са раздадени общо 20 хиляди лв. на 20 късметлии измежду потребителите на букмейкъра, като остава да се разпределят още 5 награди по 1000 лв..

Финалът в Шампионска лига е последната среща от 5-тата седмица на промоционалния интервал и той идва с за стотици пазари, отдадени на най-чакания дуел в клубния футбол през сезон 2022/23.

Кой е любимец във финала на Шампионска лига?

Едва ли е изненада за някого, че любимец за златните медали е тимът на Манчестър Сити. Но преимуществото за " жителите " е умопомрачително. прави оценка възможностите на британския отличник да вдигне " купата с огромните уши " на 1.22* коефициент. Това значи, че анализаторите считат, че Сити има повече от 4 пъти повече възможност да завоюва шампионата по отношение на Интер (4.30* коефициент).

В постоянните 90 минути обстановката е следната:
1.49* коефициент за победа на Манчестър Сити; 4.90* коефициент за равенство; 7.00* коефициент за победа на Интер (Милано).
През 2021 година " жителите " още веднъж влязоха като любимец във финала, само че тогава Челси завоюва с минималното 1:0. Интер от своя страна е воден от Симоне Индзаги, който в Италия е считан за " кралят на финалите " със своите 7 триумфа в 8 финала.

Какво се случи досега в европейските финали?

В Лига Европа станахме очевидци на драма с дузпи, която дефинира първенеца. След 1:1 в постоянното време и продълженията, играчите на Севиля бяха по-точни и завоюваха за 7-ми път конкуренцията.

Във финала на Шампионска лига 1:1 прецизен резултат е оценен с коефициент 8.40*, до момента в който мачът да се реши след дузпи - 9.80*.

В Лига на конференциите пък видяхме първия англо-италиански край, в който в страхотна драма Уест Хям подчини Фиорентина с 2:1 с гол минути преди последния съдийски сигнал. Подобен процес и " британска " победа в Шампионска лига е оценена на 8.20*.

Ще вкара ли Ерлинг Холанд във финала?

Светлината на прожекторите свети най-ярко върху Ерлинг Холанд, откакто норвежецът потроши редица върхове през този сезон, най-значимият от които този за най-вече голове в един сезон във Висшата лига. Логично, всички чакат той да вкара и във финала против Интер.

Той обаче е в нещо като голова " суша ". В полуфиналите против Реал Мадрид таранът не вкара нито един гол, а в последните 7 мача има единствено 1 гол. 2 или повече гола той означи за последно на 15-ти април - преди съвсем 2 месеца.

Въпреки това, той е любимец да вкара във финала. Коефициентът той да се разпише когато и да е е 1.70*, а след него са Хулиан Алварес (2.65*), Фил Фодън (3.60*) и Рияд Марез (4.10*). Най-вероятният голмайстор за Интер пък е Лаутаро Мартинес - 4.40*.

Шансовете на огромния воин от финала за ФА къп Илкай Гюндоган да означи пък са оценени на 4.40*.

Куп финали се играят през уикенда

Не единствено финалът в Шампионска лига ще се изиграе този уикенд (в събота вечер). " Ролан Гарос " е в разгара си и чакаме с интерес финалите при дамите (в събота) и при мъжете (в неделя). Финалите на НБА не престават в нощта на петък против събота, като мач №4 е в Маями, а Хийт изостават от Нъгетс с 1:2 в серията (играе се по схемата " първи до 4 победи " ).

Всички тези финали и още хиляди спортни събития с топ коефициенти могат да бъдат открити в секция " Спорт " на efbet.com. За нови консуматори платформата има и специфичен на стойност 100% до 200 лв..

Отговорна игра

Спортните
залози, казино предложенията и всички игри на шанса би трябвало да се възприемат само под формата на развлечение. Хазартът не е средство за изкарване на спомагателни и/или съществени приходи или инструмент за решение на финансови проблеми.

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР