Една от емблемите на българското плуване Георги Михалев, европейски шампион,

...
Една от емблемите на българското плуване Георги Михалев, европейски шампион,
Коментари Харесай

Емблема в плуването: Стискам палци Антъни да бъде оневинен

Една от емблемите на българското плуване Георги Михалев, европейски първенец, два пъти участник на олимпийски игри и нееднократен рекордьор на 50, 100 и 200 метра тил, разяснява обстановката към прекъсването на правата на Антъни Иванов за 2 години поради отсъствие на три извънсъстезателни допинг инспекции в границите на една година. Той прикани за позитивизъм и за това асът ни да не бъде заклеймяван.

„ Ситуацията с Антъни Иванов  за страдание демонстрира продължаващата поляризиция в българското плуване.. Вярвам, че всяка позитивна дума, мисъл или деяние, рано или късно, биват възнаградени. И назад, несъмнено. Нека бъдем положителни, да се радваме повече на триумфите и съчувстваме на непознатото злощастие! Това рефлектира върху нас личностно и като общество. Ако можеш – помогни, в случай че не- не прави нищо!

Наказанието на Антъни би трябвало да е наложено след задълбочена инспекция на обстоятелства. Той не е упрекнат в приемане на неразрешени субстанции, където има необятно поле за тълкования, а в неспазване на разпоредбите за неочаквани инспекции. Чиста фактология. Ако тя куца, считам, че няма да е проблем това да се потвърди и той да бъде оправдан.

Стискам палци за това в полза на българското плуване. Не ни трябват кавги и провали, нуждаем се от триумфи и награди! “, моли Михалев в групата на списание “Плуване&Водна топка ” във Facebook.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР