Една от асоциациите, които свързваме с пролетта, е женствеността. Тя

...
Една от асоциациите, които свързваме с пролетта, е женствеността. Тя
Коментари Харесай

Миди или макси – какви поли ще бъдат привлекателни тази пролет

Една от асоциациите, които свързваме с пролетта, е женствеността. Тя може да бъде подчертана по необикновен метод с роклите и полите, които избирате. Това е и повода с минималното повишение на температурите оптимално да се усили желанието на дамите да наподобяват в пъти по-привлекателно, след като и да било. А най-хубавият метод това да се случи, е като изберат вярното облекло. Нека забележим с какви поли и рокли ще се впишете най-добре в известния стайлинг през този сезон.

Каква дължина на полите ще бъде най-модерна в идващите седмици?

Малко по-високите температури ни карат да посегнем към чорапогащниците и ефектните дамски поли и рокли. През последните години общоприетата дължина се усилва и това е и една от главните аргументи тази пролет все по-често да виждаме по витрините на магазините и кориците на списанията модели в миди дължина.

Колко дълга е една миди пола? Най-често е с дължина под коляното, достигайки най-много доникъде на подбедриците. По-популярните модели са плисирани и основават чудесна феерична визия. Разбира се, можем да открием и такива, които са прави и елементарно могат да добавят вашата бизнес концепция във връзка с облеклото ви.

От друга страна макси полите са много дълги и съумяват да прикрият цялото ви тяло. Модели във флорални претекстове ще ви накарат да се чувствате като принцеси. Можете да заложите и на типичен черен цвят, ако се стремите към едно по-икономично извършване на покупки. Така ще можете да я съчетаете с безусловно всяка една дреха във вашия дрешник.

На какво друго би трябвало да обърнем внимание?

Освен дължината е добре да обърнете внимание и на това с какво съчетавате вашите поли, тъй като по този начин можете да постигнете един по-добър оптичен резултат. Така да вземем за пример дамски ризи на отвесно райе ще издължат торса ви. Това е отлично, изключително в случай че сте по-ниски и обувките на висок ток не са задоволителни, с цел да издигнат вашите дух и въодушевление.

Можете също по този начин да ги съчетаете и с комфортен суичър, изключително в случай че става въпрос за една по-ежедневна визия, клоняща даже към спортна. Суичърите оферират ненадмината топлота и улеснение, от които можете да се възползвате освен напролет, само че и през цялата година. В случай, че към момента нямате обичан представител във вашия дрешник, ви предлагаме да разгледате предложенията за дамски суичъри на answear.bg. Пред вас ще се разкрие голямо многообразие и, повярвайте ни, не можете да останете безучастни.

Как да създадем нашите поли и рокли още по-привлекателни?

Факт е, че постоянно намираме един модел за необикновен, само че когато го облечем като че ли нещо ни липсва. Ако и вие се чувствате по този начин, то тогава ви предлагаме да добавите някакъв аксесоар и да прецените по какъв начин ще наподобява финалната композиция. Така да вземем за пример дамските чанти са едно отлично средство да превърнем даже най-скучната визия в нещо удивително. Единственото, което се изисква от вас, е да изберете модел, който да добавя останалата част от облеклото ви, а в случай че прецените – може и да контрастира цветово, тъй че да притегли погледите и на останалите към вас. Стотици дамски чанти можете да откриете на https://answear.bg/k/tya/aksesoari/chanti, които ще ви зарадват и с невероятни предложения и отстъпки.

В последна сметка стои въпроса – миди или макси поли? Заложете на тези, с които ще се чувствате комфортно. Бъдете деликатни, когато избирате подобаващ модел, и се придържайте към подобаващ дрескод за другите събития. Само по този начин ще си осигурите оня изумителен резултат във визията, за която всяка жена мечтае. Добавете и целесъобразни аксесоари за повече тайнственост и комплектност на комбинацията. Всичко това напълно умерено можете да го откриете на едно място, а точно - answear.bg. Възползвайте се от офертите и освежете пролетния си дрешник още в този момент!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР