Една новина разтресе българския политически небосклон по празниците – приели

...
Една новина разтресе българския политически небосклон по празниците – приели
Коментари Харесай

Костадинов беснее заради Шенген: Страната ни ще се превърне в лагер за азиатци и африканци

Една вест разтресе българския политически хоризонт по празниците – приели са ни в Шенген! Е, към този момент единствено по въздушен и воден път, и то чак от март, и то чак откакто подпишем сделка за приемане на хиляди незаконни емигранти, и то чак откакто увеличим контрола над границите си от непознати полицейски и военни сили. Това декларира водачът на Възраждане Костадин Костадинов в позиция, разпратена до медиите от пресцентъра на партията.
Публикуваме цялата позиция на Костадинов без редакторска интервенция:
Смятам обаче, че е редно въпреки всичко нашият народ да знае какво тъкмо се случи, или по-скоро случва, тъй като към момента нищо не е подписано. В подмяна на въздушен и воден Шенген сме се съгласили да одобряваме назад незаконни емигранти, които към този момент са минавали през наша територия на път за Западна Европа, според Дъблинските разпореждания. Иначе казано, страната ни постепенно ще се трансформира в един голям лагер за азиатци и африканци, в който ние българите последователно ще станем малцинство.
САМО ЧЕ: Дъблинските разпореждания отпадат през пролетта следващата година. Съветът и Европарламентът сега задъхано договарят и одобряват правни актове.
Дъблинските разпореждания ще бъдат сменени от качествено нова система, така наречен Пакт за миграцията и убежището, състоящ се от няколко регламента и наставления. Системата с реадмисии – КАТО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО НЕФУНКЦИОНИРАЩА – ще бъде сменена с друга система; излиза, надлежно, че ние сме още веднъж заставени от Сорос Денков и сие да прилагаме разпореждания по нефункционираща и заради това напълно сменена система. Поднасят ни това неразбирателство в красива опаковка и с фанфари: както постоянно, съумяват с малко фикция да ни рапортуват един неуспех като триумф.
Питам: какво ще стане с тези сделки от през пролетта следващата година, когато те няма да имат правна основа? Ще продължава ли проамериканският режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно незабележим правилник? И ще има ли смелостта марионетното ни държавно управление да каже едно просто число – какъв брой тъкмо незаконни емигранти ще заселва в България на година?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР