Една млада жена, която току-що омъжена, в един от горещите

...
Една млада жена, която току-що омъжена, в един от горещите
Коментари Харесай

Млада жена посети майка си, но остана сломена от думите й

Една млада жена, която преди малко омъжена, в един от горещите летни дни пристигна да посети майка си, до момента в който тя пиеше чай с лед, стартира една история за живота, за брака, за отговорностите и отговорностите на зрелостта.
Майката замислено разбърка кубчета лед в чашата си и по-късно ясно, здравомислещ взор върху щерка си, сподели:
„ Никога не забравяй приятелите си! “, Каза тя.
„ Те ще бъдат по-важни с придвижване на възрастта. Колкото и да те обича брачна половинка ти, колкото и да обичаш децата си, приятелите към момента ще ти бъдат нужни. Не забравяй понякога да излизаш с тях, продължавай да излизаш с тях. И не забравяй, че твоите приятелки, са твоите сестри, дъщери и други родственици. Ще имаш потребност от други дами. Жените постоянно имат нужни друга жена! „

„ Това са странни препоръки “, намерения си дъщерята.
„ Не съм ли просто омъжена? Знаеш ли, аз просто се причислих към света на двойките! За Бога, аз съм омъжена жена, стара! Аз не съм момиче което се нуждае от приятелки! Съпругът ми и фамилията ми ще бъдат всичко, което би трябвало да получа в живота си и имат действително значение! “
Но въпреки всичко се вслуша в думите на майка си и продължи да поддържа контакт с приятелите си.
С течение на годините, тя последователно стартира да схваща, че майка й в реалност, знае тъкмо какво споделя. С течение на времето и природата прави промени в живота на всяка жена, а приятелките на най-голямата поддръжка за нея.

Когато стана на 40 и няколко години, ето какво беше научила:
Времето минава.
Животът се случва.
Разстоянието разделя.
Децата порастват.
Любовта избледнява.
Сърцата се разрушават.
Работата идва и си отива.
Кариерата завършва.
Родителите умират.
Колегите те не помнят.
Мъжете имат собствен личен свят.

Но приятелките са там за вас, без значение какъв брой време и километри има сред вас. Един другар в никакъв случай не е толкоз надалеч, че да не може да е вас, когато е належащо.
Докато спазвате морала, наименуван живот, би трябвало да помислите и за себе си, а вашите другари ще бъдат там, по продължение на пътя, ще ви дават овации, ще се молят за вас и ще ви чакат в края пъти с отворени прегръдки. И от време на време даже ще нарушат разпоредбите за вас.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР