Една красива традиция продължава - деветият автомобил създаван в момента

...
Една красива традиция продължава - деветият автомобил създаван в момента
Коментари Харесай

Вече девети Skoda Trainee Car - Roadiaq

Една красива традиция продължава - деветият автомобил създаван сега от стажантите на Skoda ще се споделя Skoda Roadiaq. Името показва жаждата на актуалния откривател за завършения, към която Skoda се обръща с настоящия слоган „ Let`s Explore “.

29 младежи от професионалната гимназия Skoda Auto в Млада Болеслав, централата на компанията, взеха присъединяване в тазгодишния стажантски план. Те трансформираха напълно електрическа Skoda Enyaq в многофункционален кемпер, който може да служи като мобилен офис. Многото специфични характерности на Roadiaq включват разнообразните устойчиви материали за интериора.

От Skoda дефинират Roadiaq като многофункционален и споделят, че главните му габарити- дължина и широчина, са останали относително непроменени спрямо тези на Enyaq. В същото време обаче, височината на електрическия автомобил е увеличена съществено, като доближава съвсем 2 метра или с 35 сантиметра повече в сравнение с при серийната кола, с цел да се реализира по-голям интериорен шир, както за работа, по този начин и за отмора.

За възстановяване на автономността и комфорта, Roadiaq ще бъде оборудван със слънчеви панели, както и с апаратура, позволяваща свързането на колата към външен електрически източник сходно на класическите каравани.

Мартин Слабихудек, началник на професионалното учебно заведение Skoda Auto, изяснява: „ В този план нашите младежи могат да ползват новопридобитите си познания на процедура и систематично да развиват уменията си. Освен това те навлизат надълбоко в целия развой на създаване и произвеждане на ново транспортно средство - от първите скици на хартия, през планирането и организацията до окончателното сглобяване. Този годишен план, неповторим по своя обсег и трудност, предлага на нашите стажанти опцията да допринесат с креативен оферти и умни хрумвания. "

Официалното показване на новата Skoda Roadiaq ще се състои този месец на 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР