Една жена поставя основите на Новата медицина. Само за седмица

...
Една жена поставя основите на Новата медицина. Само за седмица
Коментари Харесай

„Програма Нова клетка“ , наричана още „българския биохакер“, прави чудеса със здравето

Една жена слага основите на Новата медицина. Само за седмица тя прави чудеса. „ Програма Нова клетка ", нейна запазена марка, цери с лекост сърдечни и хормонални проблеми, в това число хашимото, високо кръвно, диабет, наднормено тегло, мигрена, бодърствуване, депресии... Има отлични резултати при онкологични и автоимунни болести. Наричат я биохакер, тъй като знае по какъв начин да проникне в биоинформационната система на човек, да ремонтира „ бъговете " и „ да пусне тока ". Така човек оздравява, клетките му се обновяват и още веднъж е цялостен с сила!
Коя е Албина Фабиани? Баща й е италианец, по-голямата част от живота си прекарва в чужбина, само че се усеща 100% българка. Носи оня магнетичен, свободомислещ, типично български дух, който мъчно се удържа.
Той идва евентуално от гените и от детството й... по-скоро от неналичието на такова. Албина обаче изрично отхвърля да се написа за живота й. Така или другояче, компликациите, с които се сблъсква още от дете, й дават шанса да не е като другите, да не е в матрицата. „ Не бях дресирана по метода, по който дресират другите ", споделя Албина.
Тъй като е от семейство на лекари, тя приключва медицина, след това биохимия и биоинформатика. За известно време работи в здравната система и схваща, че същинско здраве човек може да реализира по различен път, друг от съществуващите шаблони. И стартира да го търси. Следи деликатно всички новости в региона на биохимията, биологията, медицината, научните открития, които се анонсират, само че остават единствено в папки, неразработени... И последователно картината на човешкия организъм й става пределно ясна. Разбира, че той е електрическа система и с цел да действа добре, „ би трябвало единствено да се пусне токът ", останалото той знае добре по какъв начин да оправи самичък.
Биохакер „ Тялото не е анатомия, а електрическа система ", обича да споделя Албина и демонстрира скица на електрическите процеси в нас, която наподобява на комплициран електронен апарат.
За да проникне в схемите му, биохакерката влага в лични клинични проучвания в частна лаборатория в Швейцария. Разработва композиция от капки, последната въз основата на 98 естествени субстанции. Ефектът им се следи върху дребни тестови и плацебо групи. Така последователно основава единствената по рода си стратегия за клетъчна рехабилитация. Нарича я .
Вижда бързи резултати при всички без значение от пол, възраст, убеждения, по тази причина последователно набира храброст и стартира да популяризира това ново познание. Работи с хора от целия свят – Съединени американски щати, Австралия, Нова Зеландия, Европа, Южна Африка, със световноизвестни имена като Род Стюард. Програмите й се организират в Коста Рика, в Италия, в Кейптаун, от пет години и в Хисаря всяка пролет и есен, а през май ще има група в Кипър.
Манекен на 50 „ Тези познания, които давам, няма да ги прочетете в нито една книга, нито в интернет ", споделя Албина без непотребна доза горделивост, тъй като резултатите са удивителни. Самата тя е живо въплъщение на това, което приказва. Фабиани наподобява 10-15 години по-млада, фигурата й е съвършена. Миналата година участничка в програмата, представител на „ Келвин Клайн ", даже я кани на фотоси за долни дрехи. Така 50-годишното спортно тяло на българката се появява в десетки фешън издания. Фабиани не знае какво е болест. Здрава е и леко облечена даже в най-тежкия сезон на вирусите. Вече е помогнала на над 3000 индивида да се възстановят след заболявания, да наподобяват красиви и млади. Един от най-новите й почитатели е възрастният Папи. Ето какво написа щерка му в имейл до Албина:
„ Скъпа Алби, Днес Папи върви на кардиолог. Докторката щеше да си скъса дипломата, а татко ми щеше да литне от благополучие. Но най-важното е, както той счита, НЕ какво му споделя докторката, а това, че той се усеща доста, доста по-добре! Видях, че си е върнал цвета на лицето, сияе. Движи се много по-лесно, има сила, работи си из къщата, а през вчерашния ден е съумял да измаже и шпаклова цяла стена от едно помещение, на което е захванал ремонт да прави. Казва, че към този момент СПИ умерено и в легнало състояние, а допреди да пристигна при теб, „ спеше " в съвсем седнало състояние, тъй като се задушаваше, не му стигаше въздух.
Та доста желая да ти опиша всичко, което се случи при докторката... беше за камера! Иначе късата версия: от „ предсърдно мъждене " към този момент е със „ синусов темп " - изтъквам кардиоложката. Нейните думи бяха: „ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Ти си възстановил ритъма, това се получава доста рядко, при по-млади хора и най-вече спортисти... Значи лекуването е вярно, да не пипаш медикаментите ". А тя, единствено в случай че знаеше, че той половината ги е спрял, сигурно щеше да си скъса дипломата. "
Това писмо Албина ми препрати по мейла на 24 ноември 2017 година, 17 дни след „ Програма Нова клетка " в Хисар, в която се включихме и ние със брачна половинка ми и бях в една група с Папи. В началото на ноември той фактически не беше по никакъв начин добре: стоеше сгънат, имаше неприятен цвят на кожата, не говореше, стартира да се усмихва едвам през последните дни.
Чудеса за 3 дни Удивителна е историята и на чаровната бизнесдама Искра, която остава без щитовидна жлеза преди 25 години. Липсата й води до тежки последствия: тя няма сили да се повдигне от леглото. „ Едва дишах, не бях на себе си! Хормоните ми бяха отвън баланс, калцият - под всякакво равнище. Какво ли не пробвах. Казваха ми да пия калций, магнезий... Ходех с чантичка, цялостна с добавки. Където и да седна да се храня, на вечери, на събирания, аз вадех чантата... Но без изгода ", спомня си Искра. Преди 2 години чува за програмата на Албина. Записва се и чудото става. Отслабва с 8 кг и си връща необяснимо силите.
„ Калцият ми е в норма, без изобщо да употребявам мляко и млечни артикули ", смее се Искра. Тя отива на идната „ Програма Нова клетка " единствено с цел да види Фабиани и да даде кураж на другите. „ Когато Албина ме видя, ме попита дали не вземам кокаин. Не можеше да повярва, че съм същият човек. Имам толкоз сила! ", радва се Искра. - „ Днес съм нов човек, спортувам, върша секс, дейна съм, към този момент съм естествен човек, към този момент съм себе си! "
Пиарът на програмата Мария е най-горещият агитатор на „ Програма Нова клетка ". Тя е в нашата група дружно със сина си и мъжа си, който е доктор. Мария се среща с Албина на 23 септември 2017 година и незабавно се записва. Усеща смяната още първите дни. Спират горещите талази, които я заливат; кръвното й се възстановява и не се постанова повече да взема медикаменти. Не я боли главата! А преди този момент тя страда от тежка мигрена.
Отслабва. Но най-много я изумява това, че прелива от сила. „ По сходен метод съм се чувствала, когато бях на 20 години ", радва се Мария. „ Започнах да изпитвам цялостно успокоение, все едно съм външен наблюдаващ. Спя прелестно... Затова доведох и мъжа си, и сина си. И те се усещат прелестно. "
Пламен е татко на 9-годишно момиче с диабет вид 1 от 7 години, само че макар че бият инсулин, захарта ѝ е във високи граници, а детето е депресирано. Още първите дни стойностите падат до 5. Родителите понижават инсулина с няколко дози. Момиченцето към този момент е умерено, в учебно заведение стартира да получава шестици.
18 кг надолу Марек Каравелов (от рода на Петко Каравелов!), който е маркетинг координатор на програмата в България, ми изпълва листата със известия в телефона с контакти на хора, подготвени да опишат своята история: нотариус от Пловдив се е излекувала от хормонален дисбаланс; Таня от Хисар 20 години е била на медикаменти за щитовидната жлеза, след програмата не ù се постанова да ги взема. Станка стопира бетаблокер, който е пила за сърцето. Самият Марек е свалил 18 кг... Но би трябвало да приключа с историите, тъй като публикацията ще замязя на тв реклама за наколенките на доктор Ливайн, а тук е друго: сама се убедих в силата на метода. Отслабнах 4 кг за месец и половина, цикълът ми се контролира, наспивам се бързо, чувствам се цялостна с енергия; брачният партньор ми смъкна 9 кг и също се усеща великолепно.
3-те стъпки Програмата протича в три етапи. Първо участниците попълнят анкета, а Фабиани построява самостоятелен профил за всеки и изпраща указания за едноседмична подготвителна смяна. Тя е лесна и не е належащо хората да вземат отпуск поради нея, просто би трябвало да заобикалят избрани храни и да вземат други. Целта е да се приготви организмът за приема на капките, създадени от Албина.
По време на втората фаза участниците се събират в хотел в Хисар, където се хранят по специфичен режим и пият капките. Те не се продават на никое място, вземат се единствено под наблюдаване на Фабиани. Вечер нашата „ биохакерка " изнася лекции, на които изяснява за какво след избрана възраст сме постоянно изтощени. Как се възобновяват клетките? Кои са митовете за здравословното хранене? Защо са рискови паразитите в тялото ни и по какъв начин да се освободим от тях? Защо отслабването посредством недояждане не взема решение казуса и по какъв начин да смъкваме килограми, хранейки се в обилие, и т. н.
Ако програмата се следва осъзнато, в случай че човек знае какво се случва в организма му през това време, резултатът е още по-голям, уверени са уредниците. През свободното време човек може да се разхожда в Хисар, да вземе сауна, да върви на басейн. Целта на третата фаза е поддържане на положението и преобразяване на новия метод на живот в табиет. Фабиани предлага общо 120 дни от старта на програмата човек да съблюдава режим, непосредствен до този, който се следва в Хисар, с цел да е дълготраен резултатът.
Клетъчна рехабилитация Основна цел на програмата на биохимика е остаряването. „ То убива над 100 000 души всеки ден – два пъти повече, в сравнение с всички други аргументи за гибел, събрани дружно ", твърди Фабиани. Тя не се вълнува от гибелта, само че има упоритостта да понижи голямото страдалчество, което остаряването предизвиква.
Според изследователката старостта не е нищо друго с изключение на струпване на метаболитни боклуци на клетъчно равнище, което води до блокиране на функционалностите на клетките. Фабиани изяснява по какъв начин с времето към клетката се образува тъничък мастен филм, който я капсулова и в нея не могат да влязат нито О2, нито хранителни субстанции. „ Получава се по този начин, че стомасите са цялостни, а клетките гладни! ", твърди биохимикът. Този пласт стопира клетъчното дишане, което води до болести. Основна причина за това са протеините и митът, че би трябвало да ги поемаме в огромни количества.
„ Истината е, че се разболяваме и остаряваме от продължителен апетит! Откакто сме отбити от майчината гръд, не сме хранени вярно ", споделя българката. „ Програма Нова клетка " съумява да разбие мастната обвивка към клетките. Как? Мастният пласт (и мастните клетки) в организма са в действителност вода с изменена конструкция, изяснява Фабиани. Програмата с незаменимите капки провокират смяна на ъгъла на свръзките на кислородните и водородните атоми в молекулата на въпросната субстанция и това провокира стопяването ù. Този развой освобождава клетъчното дишане! И това, което е неповторимо – съумява да изведе разрушения мастен пласт отвън организма. При други диети даже обвивката да се разгради, тя остава да циркулира в лимфата из тялото, което е доста рисково. Фабиани демонстрира фотография на чаша с урина, снимана по време на „ Програма Нова клетка ", тя като че ли е цялостна с тънък цимент.
„ Ето това ние го изкарваме от организма. Защото, в случай че го пуснем да циркулира, то ще се наслои някъде другаде! ", предизвестява дамата.
Изчистване Чрез програмата се почистват и отстраняват също по този начин болните и слабите кафези. Тъй като клетките се развъждат посредством разделяне, новите копират старите и от болните кафези се появяват нови, също толкоз заболели и повредени. С „ Нова клетка " остават да се развъждат единствено здравите и устойчивите. Те от своя страна стартират да синтезират метаболитна или структурирана вода, която е жизненоважна за организма.
Програмата почиства и нездравословните токсични боклуци и паразитите от организма - една от главните аргументи за заболяванията на ХХI век. Фабиани демонстрира фотоси и изяснява, че с изключение на познатите ни „ червеи " в междуклетъчното пространство живеят и дребни паразити, които са рискови като огромните и би трябвало да бъдат изведени.
И не на последно място: „ Програма Нова клетка " повдига имунната система на индивида. „ Пускаме тока ", както Фабиани се майтапи. А когато той тръгне, Албина оставя организма да се оправя самичък. А той, както всички читатели на Списание 8 добре знаят, е доста образован, би трябвало единствено да му дадем опция да покаже на какво е кадърен. Тогава не ни остава друго, с изключение на да се радваме на здраве и дълга младост!
Плановете на Фабиани за бъдещето на „ Нова клетка " включват разкриване на университет за лекари по тази система; издаване на книгата ù; стратегии за родители за предварителна защита и строеж на крепко българско потомство и въвеждане в приложимост на технология за подготвяне на храна и питейна вода, употребявайки четвъртото положение на материята - плазмата, което води до изумителни, съгласно Фабиани, резултати.
Източник:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР