Една жена беше критикувана за имената, които е избрала за

...
Една жена беше критикувана за имената, които е избрала за
Коментари Харесай

„Хората ме нареждат за имената на децата ми – вдъхнових се от любимата си група`

Една жена беше подложена на критика за имената, които е избрала за своите близнаци – и остана да съжалява за избора си, откакто прочете някои от обидни мнения от жестоки тролове.

Избирането на идеалното име за дете не е елементарно и има доста аргументи, заради които новите родители избират избрани имена пред други. Докато множеството от нас се борят с процеса, за някои хора решението може да пристигна естествено.

Повечето родители избират име, което носи сантиментално значение, до момента в който други избират нещо малко по-различно, като да вземем за пример да се вдъхновят от обичания си реализатор или група. Един родител неотдавна призна, че е направила последното и е решила да кръсти синовете си близнаци на членове на обичаната си група за всички времена, Oasis, и оправда повода за решението си онлайн.

И до момента в който майката в началото смяташе, че е избрала съвършените псевдоними за дребните си момчета, тя стартира да се тормози, че може да е направила неточност. Неназованата жена се обърна към Mumsnet,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР