Една история от последните дни развълнува хиляди хора в цялата

...
Една история от последните дни развълнува хиляди хора в цялата
Коментари Харесай

„Тя си има само мен”: Вълна от съпричастност към бащата, който гледа сам болната си дъщеря

Една история от последните дни развълнува хиляди хора в цялата страна. За борбата на един татко за живота на неговата щерка след гибелта на майката разказа .

Димитър от врачанското село Мраморен към този момент близо година се бори самичък за щерка си Дорина, не губи религия и се моли да направи баня в жилището, което населяват. След лъчение на репортажа последва голяма вълна на съпричастност на хора с предпочитание да оказват помощ на Димитър и Дорина.

„ Много хора ме потърсиха. Благодаря на всички! Обадиха се хора от цяла България – от Бургас, Кърджали, хора зад граница. Много ви благодаря. Парите са доста, за мен са доста ” , сподели Димитър.

С усмивка на разположение, той показа: „ Виждате един татко, който е постигнал фантазията си. Следващата е да има усъвършенстване с Дорина и ще се боря. Ако има хора с здравно обучение, които могат да ми оказват помощ, бих се радвал доста ”.

„ Аз имам вяра в чудеса, тъй като ми се случиха. Дай Боже на всички. Сърдечно ви благодаря, не знам по какъв начин да ви върна жеста. Обадиха ми се възрастни хора, които се лишават от част от пенсията си, с цел да оказват помощ на мен. Благодаря ви доста ” , приключи през сълзи Димитър.

Ако желаете да помогнете на Димитър и Дорина, може да го извършите, като преведете средства по следната банкова сметка: 

BG32UBBS80024051325350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Димитър Благоев Димитров

Телефонният номер на Димитър е 0886 659 685.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР