Една интелигентна собственичка на жилище остави хората изумени със зашеметяващата

...
Една интелигентна собственичка на жилище остави хората изумени със зашеметяващата
Коментари Харесай

„Спестих 10 000 британски лири, реновирайки порутената си общинска къща с евтини покупки от Primark и B&M`

Една умна собственичка на жилище остави хората изумени със зашеметяващата си промяна на дома – и тя спести £10 000 в процеса.

Селин Франсис, на 25 години, съумя да обнови цялата си порутена общинска постройка с бюджет от £3000, употребявайки преференциални оферти от Primark и B&M и крайният резултат е необикновен.

Тя стартира да я наема руска къща през април 2020 година и от този момент изцяло трансформира парцела, с цел да го направи по-уютен и по-модерна наклонност.

Когато Селийн се нанесе за първи път, парцелът беше в „ отчайващо положение “ с олющени тапети по стените, жълти тавани и мазилка по целия под. Но в този момент е доста повече по нейния усет.

Студентката акушерка и асистент за психологично здраве от Шефийлд сподели: „ Когато се преместихме, къщата беше в извънредно положение. Просто беше цялостна с тапети – вратите бяха лилави, а подът беше ужасяващ. Човекът който преди този момент е живял тук, беше пушач, тъй че целият таван и дървена дограма бяха жълти, а градината беше обрасла -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР