Една и съща сестра е ваксинирала Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ

...
Една и съща сестра е ваксинирала Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Една и съща сестра е ваксинирала Борисов, Карадайъ и Пеевски |

Една и съща сестра е ваксинирала Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски. Тя се споделя Магдалена Серафимова и е основна сестра на  УМБАЛ „ Софиямед “, оповестиха от университетската болница , като се стимулират с огромния интерес към ваксинирането на политиците. 

Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и доста други водещи политици от разнообразни политически партии да употребяват здравните услуги на „ Софиямед “, е техният персонален избор. В медицински комплекс „ Софиямед “ са се лекували и Собственици и Управители на доста други лечебни заведения, прецизират от клиниката.

Серафимова е част от медицинския имунизационен екип на болничното заведение. Tя е направила хиляди имунизации от началото на пандемията на доста пациенти. Болницата няма разнообразни стандарти при предлагането на здравната услуга, допълват от " Софиямед "

УМБАЛ „ Софиямед “ няма право да дава обществено информация за пациентите си и тяхното здравословно положение. Всеки пациент самичък взима решение дали да оповести това, че е употребявал услугите на лечебното заведение. Ваксинирането на известни персони в България и оповестяването им в медиите и интернет, е за предоставяне на персонален образец и стимулиране на имунизацията против COVID-19 в България, която е на едно от последните места в Европа по % на сложени ваксини против Ковид. Всички имунизации на територията на академични медицински компекс „ Софиямед “ се правят по разпоредбите на положителната здравна процедура и са под прецизен надзор, и е невероятно да се извършат нереални имунизации, пишат още от болничното заведение.  

Екипите на УМБАЛ „ Софиямед “ и имунизационните кабинети в ДКЦ „ Софиямед “ и ДКЦ „ Софиямед “-Люлин приканват всички български жители да се имунизират, с цел да преборим Ковид пандемията в България и по света.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР