Една година война, една година човешки страдания, една година невинни

...
Една година война, една година човешки страдания, една година невинни
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Единствената надежда за мир в Европа е Украйна да спечели войната

" Една година война, една година човешки премеждия, една година почтени жертви " - това написа водачът на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков в обществената мрежа Facebook. 

От обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " също означиха годишнината от началото на войната в Украйна. " Режимът в Кремъл се опита със мощ да ревизира интернационалния ред и да откри своя имперски модел над Източна Европа. " - означават от партията. Според тях Русия е позволила тежка грежка, подценявайки ролята на украинската нация да окаже опозиция върху експанзията.

Бившят министър председател Кирил Петков поддържа тезата си и в обществената мрежа Facebook. Той съпостави жилищен блок в Буча, опустошен от съветска ракета, с блокове в столичния квартал " Младост " и добави, че " Путин е останал в историята като неуспелия несъответстващ деспот, след който Русия е почнала своята смяна.

" От " Продължаваме промяната " заявяват, че ще отстояват позицията на България като член на НАТО и Европейски Съюз и ще покрепят Украйна в евроатлантическите ѝ желания. От партията имат вяра, че в случай че Украйна завоюва войната, това би била единствената вяра мирът в Европа да бъде възобновен. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР