Една година се навърши от жестокото убийство на Денис от

...
Една година се навърши от жестокото убийство на Денис от
Коментари Харесай

За голямата трагедия с убито от роми в Лондон българско момче припомни активист от Патриотите

Една година се навърши от жестокото ликвидиране на Денис от Батановци. Дени към този момент го няма, само че килърът му към момента е на независимост. Това излиза наяве от думите на опечалената майка на момчето, което бе прободено с нож от български роми в Лондон.


Както БЛИЦ писа 19-годишният Денис, който е от Батановци, Пернишко, отишъл в Англия на гурбет със свое приятелче. Престъплението е осъществено откакто петима български роми подвигат вманиачен скандал и с нож наръгват смъртоносно Дани.
По мотив годишнината от гибелта на момчето пернишкият родолюбец и атакист, непосредствен до фамилията на Денис – Милослав Милчов написа Отворено писмо до патриотичните партии, което изпрати и до ZaPernik.com:

ОТВОРЕНО ПИСМО
До парламентарната група „ Обединени Патриоти “,ТВ “Алфа “,в-к “АТАКА “,Тв “Скат “,в-к „ България “
Уважаеми Дами и Господа,
мъчителна и неприятна е повода за това отворено писмо. Точно преди една година в Лондон бе осъществено брутално посягане над живота на едно младо и почтено българско дете!Това бе акт освен против неговият живот, само че напълно против нашата страна! Защото този проблем сподели безсилието на нашите институции и неналичието на всевъзможен имунитет против сходни действия! Не мога да допускам по какъв начин е допустимо, ликвидиране с превес на силите 5/1, забележете с хладно оръжие в тил, да бъде тълкувано като самозащита?! И разберете, не е казуса че убийците са от ромски генезис, казуса е че множеството убийци са от подобен!!! И да ви попитам, за кого в последна сметка работи БХК?! И за какво по дяволите се назовава „ български “?! И докога нашата “РОДИНА-МАЩЕХА “ ще инкубира и толерира сходни детайли, не дай Боже да нямаме избрани гласове на последващи избори?! Чашата на търпението преля!!! Цялата горчилка бе изпита от българите!!! Вземете това дело от британските управляващи и го разгледайте..най-накрая!!! Те британските управляващи,даже към този момент не са част от мъртво-роденият Европейски съюз!!! Няма да забравим!!! Няма да извиним!!!
С почитание: Милослав Милчев 21.март 2018 Град Перник
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР