„Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса-Защо???

...
„Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса-Защо???
Коментари Харесай

1 г. след катастрофата: Емилия си спомни за Феди

„ Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса-Защо??? Една година, в която се усмихваме и радваме, само че не както преди. Други сме, само че мощни и изпълнени с религия да обичаме и оценяваме всички моменти и всички дребни неща, които ни вършат щастливи “. Това написа Емилия във Фейсбук и напомни за злополуката, при която почина синът на втория ѝ мъж.

Певицата посочи, че макар хубавите неща, които са ѝ се случили през последните няколко месеца, тя не стопира да тъжи за доведения си наследник и посочи, че в никакъв случай няма да го не помни.

„ Когато младеж си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не желаят да го одобряват.... Липсата е голяма и не стихва. Единственото което те успокоява е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се забележим. Дано си на по-прекрасно място, прелестно дете!!! Почивай в мир, Федка!!! Поклон пред светлата ти памет!!! “, добави тя.

„ Никой не си отива вечно, когато е оставил част от себе си в другия “, написа почитателка на фолк изпълнителката.

19-годишният юноша, татко му Жорж Башур и Емилия катастрофираха на 24 май предходната година, пътувайки по автомагистрала „ Тракия “. Според една от версиите, Феди е изгубил ръководството над автомобила поради аквапланинг.

След гибелта на момчето Емилия посвети ария на младежа, която озаглави „ Завинаги “. Тогава тя и приятелят ѝ взеха тежкото решение да не провалят проектите си за женитба поради траура и подписаха брак.

Източник: Монитор
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР