Една галерия на 80 - адресът е неизменен - улица

...
Една галерия на 80 - адресът е неизменен - улица
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Една изложба на 80 - адресът е неизменим - улица " Раковски " 125. Паметник на Джони Холидей се извиси в селцето Вивие, на финала на фотосите е най-новият български филм - „ Далеч от брега ”. В сезона на сватбите - да надникнем в ритуала на австрийците. Мегън Трейнър не се готви за лятна отмора, а в противен случай - приготвя третия си студиен албум...

Една изложба на 80 - адресът е неизменен- улица Раковски 125. Галерията, която в този момент носи името „ Райко Алексиев ” е издигната по самодейност на Съюза на сдруженията на художниците и точно тук през 1940-та провеждат първата обща художествена галерия.

Паметник на Джони Холидей се извиси в селцето Вивие, Югоизточна Франция. Фенове осигуриха средствата за издигането му и избраха това място с цел да се събират в памет на огромния Холидей. На откриването дойде внушителна група мотористи и над 2000 фенове.

На финала на фотосите е най-новият български филм - „ Далеч от брега ”. След Потъването на Созопол нямаме самообладание да забележим новия филм на Костадин Бонев. По сюжета работят с Никола Петков и Евгений Кузманов, създател на романа „ Чайки надалеч от брега “, цензуриран и прикрит през 80-те. В дребен недодялан спектакъл актьорите репетират новата пиеса на нашумял български публицист. Но скоро събитията от сцената ще се пренесат и отвън нея.

В сезона на сватбите - да надникнем в ритуала на австрийците. Изложбата на фотографа Бони Бонев пред Народния спектакъл вкарва в особеното свещенодействие.

Мегън Трейнър не се готви за лятна отмора, а в противен случай - приготвя третия си студиен албум. Носителката на Grammy към този момент направи изненада с пилотния сингъл No Excuses.Мегън Трейнър се завръща триумфално след извънредно тежък стадий в кариерата си - втора интервенция на гласните струни и четири месеца възбрана от лекарите да приказва. Очакваме Treat Myself в края на лятото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР