Една добра новина за момичетата с извивки – мъжете са

...
Една добра новина за момичетата с извивки – мъжете са
Коментари Харесай

Мъжете са по-щастливи с жени с извивки

Една добра вест за девойките с извивки – мъжете са безапелационни, че точно закръглените дами ги вършат по-щастливи, в сравнение с по-слабите дами.

Проучване, извършено от отдела по логика на психиката към UNAM демонстрира, че мъжете, имали връзка с по-пълнични дами са били 10 пъти по-щастливи отколкто във връзка със слаба жена.

Д-р Филемон Алварадо и доктор Едгардо Моралес са разкрили, че мъжете се усмихват повече, когато до себе си имат жена с същински извивки и също така са по-склонни и с лекост се оправят с разрешаването на проблеми.

Вижте още: Мъжете постоянно виждат тези неща в една жена

Очевидно е, че нашите непотребни килограми работят отрицателно единствено на нашата душeвност и на метода, по който се възприемаме, само че не това е мнението на мъжете до нас, защото те са безапелационни, че се усещат по-задоволени от когато и да било.

 Мъжете са по-щастливи с дами с извивки

Тук е моментът, в който може би ще възкликнете, че това са цялостни нелепости. Но изследването демонстрира още, че господата са по-удовлетворени и щастливи с една жена с извивки, защото нейните форми са доказателство, че тя е здрава и способна да износи крепко дете.

Вижте още: 10 златни правила за всяка нова връзка

Може би това се дължи и на обстоятелството, че дамите с наднормено тегло се славят като същински тигрици в леглото. 54% от участници в проучването декларират, че цялостните дами са доста по-добри в секса. Мъжете са безапелационни, че харесват дамите с рубенсови извивки, тъй като са освен по-страстни, само че и са крепко стъпили на земята и не се вманиачават по външния си тип. Ето за какво, самите господа признават, че избират закръглените дами, които повече се раздават в секса от по-фините дами.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР