Една част от служителите на БАБХ, работещи на ГКПП Капитан

...
Една част от служителите на БАБХ, работещи на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Даскалов: Част от служителите на БАБХ на Капитан Андреево са били в близки отношения с Евролаб 2011

Една част от чиновниците на БАБХ, работещи на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, имаха боязън от това, че желаеме да създадем смяна, тъй като не загадка, че една огромна част от тях след 20 май се активизираха и започнаха да намират ужасно доста проблеми, за които те не са загатвали в продължение на 10 години, сподели пред бТВ уволненият по-рано през седмицата шеф на Българската организация по сигурност на храните проф. Христо Даскалов.

Той отхвърли да е уволнявал чиновници на Агенцията по храните.

„ Някои от тях са получавали по 800 лева и са мълчали и са били прекомерно удовлетворени. В един миг тези същите чиновници започнаха да пишат „ кървави писма “, че заплатите са ниски. Беше доста забавно тяхното държание. Една част от тези чиновници са били в доста близки връзки с тази компания (б.р. „ Евролаб 2011 “) и единствено можем да вършим догадки какво се е случвало, с цел да бъдат толкоз спокойни 10 години “, добави той.

„ Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ беше първата ни стъпка да си върнем страната, където тя би трябвало да бъде. Когато приказваме за граничния надзор, България е външна граница на Европейски Съюз, това значи, че ние би трябвало да поставяме двойни старания границата да бъде следена от страната и да изпълняваме всички наши поети задължения “, съобщи още някогашният шеф на БАБХ.

Той изясни, че скоро " Капитан Андреево " ще е обект на националната сигурност.

Христо Даскалов добави, че се е отказал от защитата си на 30 август.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР