Editors, eдна от най-добрите съвременни европейски рок групи на живо,

...
Editors, eдна от най-добрите съвременни европейски рок групи на живо,
Коментари Харесай

Британската дарк инди група Editors ще свири в Бургас на 13 август

Editors, eдна от най-хубавите модерни европейски рок групи онлайн, са идващото огромно име, което идва у нас на BURGAS SUMMER LIVE това лято. Концертът в Бургас е с лимитиран потенциал, а билетите влизат в продажба през днешния ден наhttps://ticketstation.bg/.

Editors са хедлайнерите в неделя, 13 август, на поредицата концерти на Fest Team, наречена BURGAS SUMMER LIVE, която ще се организира на пристанището в морския град в партньорство с „ Културно-масова активност “ и с поддръжката на Община Бургас.

В продължение на две десетилетия Editors проправят своя прочут път към върховете на английския рок тон, като през това време не стопират да печелят най-високите оценки, които може да реализира една тайфа от Острова – платинени и златни плочи, хитови сингли, номинации за Mercury и Brit награди, разпродадени турнета и известност на една от най-хубавите групи онлайн. За интернационалния им триумф са виновни освен емблематичният баритонов глас и завладяващото театрално наличие на Tom Smith и способността им да пишат класни рифове и безспорни рок химни, само че и смелостта им непрекъснато да опитват. Editors в никакъв случай не са били група, която прави това, което се чака от нея. Последният им седми албум EBM е следващият музикален завой. Това е най-нестандартният материал на Editors до момента - трогателен, безсърдечен подтик на жизнерадостен електро-индустриален рок.

Алтернативното рок събитие ALI са българската група, която се качва на сцената на 13 август. ALI идват от бъдещето с категоричността на сегашното, те са: Али Абдала (вокали и китара), Калоян Димитров (бас китара), Петар Шварц – китара, Антони Иванов (китара), Орлин Станчев (барабани) и Емил Доков (беквокали). Музикалното премеждие на бандата, основана доскоро повече от две години органично сред другари, включва пет (от пет!) сингъла Номер 1 в националните рок ранглисти, лоялна почитател база, два локални хедлайн фестивала и селекция за музика в реклама на интернационална фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. 2023 е годината, в която ALI ще показват и дебютния си албум, по който работят методично и точно сега.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР