Единственото знаме, което „Възраждане” вее, е българското знаме. Това заявиха

...
Единственото знаме, което „Възраждане” вее, е българското знаме. Това заявиха
Коментари Харесай

„Възраждане”: Търпението на народа се изчерпва и той изразява мнението си, както и където прецени

Единственото знаме, което „ Възраждане” вее, е българското знаме. Това обявиха в своя позиция от партията във връзка със виковете по време на честването на 3-ти март на връх Шипка.

„ Възраждане” не вее непознати знамена. Няма членове с двойно поданство, няма членове непознати жители, не поставя непознати знамена в профилите на своите членове в обществените мрежи. „ Възраждане” работи само за българския народен интерес. Партията не утвърждава освен на националния празник, само че и на който и да е формален български празник, намесването на злободневни политически връзки, нямащи нищо общо с българската национална памет и българската история. За страдание обаче това, за което ние от „ Възраждане” предупреждавахме, стартира към този момент да се случва, написа още в позицията.

От партията считат, че с цялостната си политика българското държавно управление докара до това, че в границите на няколко месеца извънредно тежко раздели и поляризира българското общество.

„ Пропастта сред държавното управление и българския народ е голяма и все по-голяма стартира да става. Правителството е некомпетентно да чуе и разбере народа си. В резултат на това не трябва да се учудваме, че освен на Шипка, където са починали за българската независимост български опълченци и съветски бойци, се скандира „ Оставка “ по адрес на българския министър-председател. Търпението на българския народ се изчерпва и той показва това, което мисли, както и където прецени”, пишат още от „ Възраждане”.

От там напомнят, че през миналите години в никакъв случай до момента на Шипка не е имало толкоз огромен брой съветски флагове, държани в ръце от български жители.

„ Това приказва, че антируската агитация, която се води в страната ни, от страна на българоезичните демократични медии и проамериканските партии и политици, има назад деяние и изнервя хората. Ще ви напомним мъдрата българска сентенция: „ Който сее ветрове, ще жъне бури”. Националният ни празник е с цел да уважи паметта на починалите за свободата ни. Не го осквернявайте с безпочвени обвинявания към „ Възраждане”, приключват своята позиция от партията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР