Единственото решение са предсрочни парламентарни избори. Винаги сме готови да

...
Костадинов при президента: Единственото решение са предсрочни парламентарни избори

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадинов при президента: Единственото решение са предсрочни парламентарни избори

Единственото решение са предварителни парламентарни избори. Винаги сме подготвени да предложим вид за ръководство на страната и състав на държавно управление.Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред публицисти след консултациите при президента.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Друг е въпросът е дали тази компания ще срещне схващане?

Не, няма да срещне. От друга страна, парламентарни избори в този миг не просто са наложителни, те са наложителни. Това политическо статукво, този политически модел, не просто е нездравословен за страната, той убива страната. Предсрочните избори са наложителни. В България единствено, който не е изискал, единствено той не е поставил министър от непознатите посланици. Скепитични сме, че ще се случат предварителни избори. Държавата се разделя по средновековен, олиргахичен модел “, сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ През изтеклия интервал вие се позиционирахте като съпротива на това ръководство. Следейки всички тези процеси – по какъв начин преценявате напъните в тази посока? И какъв е шансът да се образува държавно управление? “, се обърна към „ Възраждане “ Румен Радев.

 

SafeNews напомня, че през днешния ден не престават съвещания при президента преди президента да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление. Румен Радев ще беседва с представители на „ Възраждане “, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “.
Консултациите с парламентарно показаните партии започнаха през вчерашния ден на „ Дондуков 2 “ – поредно с ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.
След края на политическите съвещания с шестте парламентарни обединения президентът би трябвало да реши по кое време ще връчи мандат за сформиране на кабинет на претендент за министър председател, посочен от ГЕРБ-СДС.
За това в Конституцията няма очакван период.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР