Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI

...
Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI
Коментари Харесай

Единадесетото BMW и MINI ЕКСПО отвори врати

Единственото по рода си профилирано комерсиално ревю BMW и MINI ЕКСПО отвари порти за единадесети път. До 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се срещнат с новостите в настоящата гама на BMW, MINI и Motorrad и стратегиите за сертифицирани използвани коли BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

Единственото по рода си профилирано комерсиално ревю BMW и MINI ЕКСПО отвари порти за единадесети път. До 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се срещнат с новостите в настоящата гама на BMW, MINI и Motorrad и стратегиите за сертифицирани използвани коли BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

По време на ревюто клиентите нa BMW, MINI и BMW Motorrad в България могат да избират от близо 100 нови и използвани коли и мотоциклети изложени в залата, както и такива на склад или да създадат поръчка, съгласно самостоятелните си условия и желания.

В рамките на BMW и MINI ЕКСПО е българският дебют на обновените BMW X5 и BMW X6, новото M3 CS, първото BMW M3 Turing, първото BMW XM и новото BMW М2. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, а входът е свободен.

Премиерите по време на BMW и MINI ЕКСПО

Обновените BMW X5 и BMW X6

Още от въвеждането си на пазара BMW X5 и BMW X6 се радват на огромна известност и въодушевяват доста съперници. През 2018 година се стартира четвъртото потомство на BMW X5, а през 2019 година и третото потомство на BMW X6. Сега двата мощни модела са освежени: новото BMW X5 с напълно осъвременена предна и задница, като в серийното съоръжение са включени детайлите на xLine, новото BMW X6 също с изменена, по-изразителна предница и серийно с М Спортен пакет. Атмосферата в кокпита на двата модела е осъвременена с BMW Curved Display, както и BMW Operating System 8, в това число BMW Maps и доста други цифрови нововъведения.

Актуализирането на портфолиото от задвижвания включва нови мотори с вътрешно горене, Plug-in хибридна система от най-ново потомство за BMW X5 xDrive50e (среден разход на гориво: 1,1 – 0,8 л/100 км; междинен разход на електрическа енергия: 27,0 – 22,9 кВтч/ 100 км; CO2 излъчвания: 26 – 18 г/км съгласно WLTP) и 48-волтова система Mild Hybrid за останалите модели. Изключително новаторски са и новите системи за автоматизирано шофиране и паркиране.

Новото BMW M3 CS

И през 2023 година BMW M GmbH продължава разширението на продуктовата си гама с изключително атрактивни специфични модели. Новото BMW M3 CS (среден разход на гориво: 10,4 – 10,1 л/100 км; CO2 излъчвания (комбинирани): 234 – 229 г/км съгласно WLTP, данни съгласно NEDC: -) в още по-интензивна форма въплъщава подчинения на пристрастеността към моторните спортове темперамент на сполучливите High-Performance коли в премиум сегмента на междинния клас. Интелигентната олекотена структура с голям брой съставни елементи от карбонов композит (CFRP), нарасналата мощ на мотора, характерните за модела настройки на окачването, извънредните дизайнерски детайли и целеустремено усъвършенстваното за прочувствено преживяване от динамичността съоръжение са съчетани с функционалността и пригодността за всекидневието на BMW Серия 3 Седан. Това дава на новото BMW M3 CS личен неповторим профил, който също по този начин подсигурява пуристко и очароващо на всеки километър M чувство на пътя.

Задвижващата идея на новото BMW M3 CS включва редови шестцилиндров мотор с мощ 405 кВт/550 к.с., осемстепенна трансмисия M Steptronic и интелигентното задвижване на четирите колела M xDrive. Тази композиция обезпечава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и впечатляващо уверени динамични характерности. Новото BMW M3 CS ще се създава в лимитирана серия в завода на BMW Group в Мюнхен.

Първото BMW M3 Touring

Първото BMW M3 Туринг комбинира неподправено спортно чувство с изключително самостоятелен темперамент и разширени функционални благоприятни условия. Неговата задвижваща технология е напълно ориентирана към вълнуващата динамичност и включва разновидността на редовия шестцилиндров мотор с мощ 375 кВт/ 510 к.с. и технология M TwinPower Turbo, осемстепенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic и системата за задвижване на четирите колела M xDrive. Най-новият модел на моделното семейство ще се предлага единствено като BMW M3 Competition Туринг с M xDrive (среден разход на гориво: 10,4 – 10,1 л/100 км; CO2 излъчвания (комбинирани): 235 – 229 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: – ). Гъвкавият интериор обезпечава самостоятелен профил на първото BMW M3 Туринг. Това дава нови благоприятни условия да се насладите на типичната за М динамичност във всекидневието.

Първото BMW XM

В годината на 50-годишния си празник BMW M GmbH за пръв път показа High-Performance автомобил с електрифицирано задвижване. Plug-in хибридната система, която включва V8 бензинов мотор и изключително мощен електромотор, обезпечава вълнуваща динамичност на BMW XM (среден разход на гориво: 1,6 – 1,5 л/100 км съгласно WLTP; междинен разход на електрическа енергия: 30,1 – 28,9 кВтч/100 км съгласно WLTP; CO2 излъчвания (комбинирани): 36 – 33 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: – *).

Изцяло новоразработеното M HYBRID задвижване, екстравагантният дизайн и прогресивната първокласна атмосфера в интериора на BMW XM са съчетани в една нова интерпретация на автомобилната идея Sports Activity Vehicle (SAV) в High-Performance сегмента, която притегля нови целеви групи и пазари към неповторимото M чувство.

BMW XM е първият автентичен BMW M Автомобил след BMW M1. Прецизните акценти в екстериорния дизайн на High-Performance SAV припомнят на именития състезателен автомобил със средноразположен мотор.

Новото BMW M2

Новото BMW M2 (среден разход на гориво: 10,2 – 9,7 л/100 км; CO2 излъчвания комбинирани: 231 –218 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: -) предлага типичната за М динамичност в изключително съсредоточена форма. Със своя редови шестцилиндров мотор с мощ 338 кВт/460 к.с., опционалната шестстепеннна механична скоростна кутия и задно задвижване второто потомство на компактния High Performance автомобил обезпечава чиста наслада от шофирането.

Компактните размери в композиция с приспособените от моделното семейство BMW M3/BMW M4 технологии на задвижването и окачването са присъщи за автомобилната идея, която обезпечава на новото потомство на автомобила с 2 порти вълнуваща пъргавост и лекост на управляемостта до граничните режими. Тези самостоятелни характерности проличават и от изразителния екстериорен дизайн с атлетични пропорции на купе. Освен това модерната идея за ръководство разрешава индивидуализиране на настройките за изключително интензивно преживяване. С тези качества новото BMW M2 продължава традицията на изключителни спортни модели с компактни размери, основана през 1973 година с BMW 2002 turbo. В същото време то продължава историята на триумфа на своя предходник, от който са продадени над 60 000 екземпляра по целия свят.

Специализираното комерсиално ревю BMW и MINI ЕКСПО е само по рода си у нас и е част от тактиката на BMW Group България да основава спомагателни благоприятни условия за контакт със своите сегашни и бъдещи клиенти и фенове на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. В него вземат участие всички търговски сътрудници на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, М Кар – София, Бова Кар - Бургас, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

По време на ревюто на едно място могат бъдат преминати всички стадии за покупката на нов или сертифициран използван автомобил, в това число пробно шофиране, утвърждение за лизинг, назад изкупуване и оценка на място от самостоятелен оценител – ДАТ България. Специални експонати показват опциите за повишение на представянето и индивидуализацията на колите с марка BMW с истинските аварийни елементи и съставни елементи BMW M Performance, оферират се и сбирки с lifestyle артикули и аксесоари.

Традиционно по време на BMW Financial Services ще предлага, специфични условия, както и бързо утвърждение за финансов и действен лизинг.

*Източник: bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР