Единственото нещо, по-хубаво от това да си успешен и известен,

...
Единственото нещо, по-хубаво от това да си успешен и известен,
Коментари Харесай

Най-влюбените БГ двойки: Звезди споделят тайните си за успешна връзка!

Единственото нещо, по-хубаво от това да си сполучлив и прочут, е да си сполучлив, прочут и... влюбен. Това потвърждават БГ звездите, които самоуверено споделят за възприятията си онлайн. Тези влюбени звезди са същински образец за това по какъв начин се построяват сполучливи връзки. 

Ето на какво ни учат:

Тита и Недко Николов: Забавлявайте се дружно

Що се отнася до Тита и половинката ѝ – ММА боеца Недко Николов, ключът към сполучлива връзка се крие в разнообразието. Певицата и спортистът постоянно споделят фотоси от приключенията си дружно – било то следобяд на плажа, сноуборд почивка за Свети Валентин или сантиментален обяд за двама в София.

За Тита наподобява най-важно е заниманието – както в живота, по този начин и в любовта. Под фотография на нея и Недко в Instagram, тя поучава: “Не слушайте хората какво приказват. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота. ” Няма по какъв начин да сме по-съгласни!

Виж още: Работа, отмора и отново работа: Испанското лято на Ваня от " Игри на волята "  

Евгения и Ваня Джаферович: В положително и неприятно

Риалити звездата и гримьор Евгения Джаферович и брачният партньор ѝ – футболистът Ваня Джаферович (който нашумя с участията си в “Сървайвър ”, VIP Brother и “Като две капки вода ”) са една от най-дълго задържалите се дружно БГ звездни двойки. Двамата подписват брак през 2012, а в следствие им се раждат и две деца – щерка им Леа и синът им Бо. Днес Ваня и Жени наподобяват по-влюбени от всеки път макар компликациите, с които ги е сблъскал животът. 

В прям пост онлайн футболистът споделя за тежките условия, при които двамата се женят – в стеснен кръг и директно след покруса в фамилията му. Ваня е безапелационен, че точно готовността да преодолеят компликациите е сплотила него и Жени: “Тъгата се бори само с любовта, а нашата беше в действителност непоклатима. Сега имам възприятието, че е още по-силна и завладяваща. ” А ние се радваме, че историята им има благополучен край!

Виж още: Няма да повярвате с какво се захваща Фики! И не, не е обвързвано с музика

Папи Ханс и Сара Драгулева: Показвай любовта си

Папи Ханс и приятелката му – актрисата Сара Драгулева, наподобява са разкрили тайната на сполучливите взаимоотношения: Да показваш постоянно любовта си. В техния случай, артистът посвещава на Сара цялостен сингъл – шлагера “Моряк ”, в чието видео двамата вземат участие дружно. 

Разбира се не всички можем да напишем ария за обичаните си, само че тук значим е жестът. Понякога задоволително е просто да покажеш внимание – да вземем за пример като споделиш обща фотография в Instagram. В профила си Папи Ханс разгласява хубав кадър на него и Сара с думите “Тя е моето ентусиазъм, моята обич, моят сателит и сътрудник. ” Еха!

Виж още: Нощни борби, невъобразим разкош и същинска мизерия: Какво се знае за новия сезон на " Игри на волята "  

Тоши и Кристиана Асенова: Споделени ползи

Певците Тоши и Кристиана Асенова споделят две общи черти – музикалния гений и любовта един към различен. Чаровната двойка има редица взаимни планове, измежду които синглите “Война ” и “Винаги с теб ”, а работата дружно наподобява ги сближава още повече. 

В Instagram Криси споделя, че двамата са прекарали годишнината си в фотоси на видеото към песента “Твоите устни ”. “Празнувахме с неповторими страсти, красиви изгреви и залези, вълшебен фрагменти и същински другари, ” написа тя. Дори и тези от нас, които не са музикални звезди, могат да разпознаят истината в думите ѝ – че когато си с обичания човек и вършиме нещо, което обичате, времето лети.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/iampapihans/, https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР