Единственото нещо, от което трябва да се ръководите, когато избирате

...
Единственото нещо, от което трябва да се ръководите, когато избирате
Коментари Харесай

Най-подходящите подправки за пържени картофи

Единственото нещо, от което би трябвало да се ръководите, когато избирате подправки за пържени картофи, е усетът. Любимата фалшификация в никакъв случай не е била непотребна. Друго нещо е, когато има няколко подправки. В същото време един усет може да „ заглуши “ другия. Те могат да влошат послевкуса. Ето за какво би трябвало да внимавате за състава на подправките за готвене на пържени картофи, написа actualno.com. За да извършите верния избор, използвайте няколко правила:
Сухата фалшификация би трябвало да има гальовен и лек мирис. Попадайки върху парещ артикул, ароматът се ускорява неведнъж. Трябва да започнете с по-леки, такива, които ще бъдат едвам забележими. Няма потребност да комбинирате мощни тонове в едно ядене. Необходимо е да се употребяват ароматни добавки единствено след топлинна обработка. Подправките би трябвало да са добре смлени, под формата на прахуляк. Ако не сте сигурни, разделете готовото ядене на две елементи, прибавете разнообразни подправки и направете дегустация. За ароматни и вкусни пържени картофи можете да употребявате следните подправки:
1. Млян черен пипер. Ароматът и пикантността, съчетани с гореща лой, ще бъдат добре изразени и задоволителни. Поръсва се непосредствено върху пържените картофи.

2. Дафинов лист. При пържене на картофи може да се потопи в лой.

3. Добавете черен пипер умерено. Тази фалшификация не разкрива незабавно нотките си. Основните субстанции последователно се изпаряват, изпълвайки чинията с мирис.

4. Изсушеният и счукан чесън е нужен в по-големи количества.

5. Червен пикантен пипер. Нямате потребност от доста подправки на прахуляк. Но неговото наличие ще направи ястието по-пикантно.

6. Кориандър. Това може и да е първата и единствена фалшификация. Самите пържени картофи стават по-меки и ще се " потопят " във усета. Само дребни дози могат да създадат едно ядене привлекателно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР