Единственото нещо, което 9-годишният Кал Клифърд искаше повече от всичко,

...
Единственото нещо, което 9-годишният Кал Клифърд искаше повече от всичко,
Коментари Харесай

Мечтата на 9-годишно момче за домашен октопод е сензация, тъй като хиляди следват историята на Терънс онлайн

Единственото нещо, което 9-годишният Кал Клифърд искаше повече от всичко, откогато беше малко дете, беше домакински октопод.

Семейството на момчето в селския Едмънд, Оклахома, го забавляваше с версии на играчки на осемкрако мекотело, само че с напредването на възрастта Кал стана ясно, че единствено същинското нещо ще свърши работа.

Бащата на детето, 36-годишният ортодонт Камерън Клифърд, изследва опцията с локален магазин за аквариуми и не след дълго калифорнийският октопод с две петна Терънс, прочут още като бимак, живееше във водна заграждение в фамилния дом югозападно от Оклахома Сити.

„ Ние в действителност обичаме да насърчаваме ползите на нашите деца “, сподели по-възрастният Клифърд. „ Вълшебно е да видиш едно дете да прегръща фантазиите си и да ги сбъдва. Кал е пристрастен от света на природата и от морската биология от напълно дребен. “

Стартира се известна сага в TikTok с бащата, който споделя приказката за главоногия Терънс, употребявайки неестествен английски акцент, генериран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР