Единственото лечебно заведение в Несебър е почти недостъпно за шофьорите,

...
Единственото лечебно заведение в Несебър е почти недостъпно за шофьорите,
Коментари Харесай

Защо здравната къща в Несебър няма паркинг?

Единственото лечебно заведение в Несебър е съвсем недостъпно за водачите, тъй като няма самостоятелен паркинг, а паркоместата пред постройката са извънредно малко. Полицаите глобяват всеки пациент, който желае да отиде на доктор и паркира пред Здравната къща в морското градче.

" Дойдох на обзор с детето си и стопирах малко по-надолу, тъй като нямаше места. Малко по-късно, когато се върнах, ме глобиха. Полицаят, зави, че има персонално предписание на кмета. Платих санкцията, само че въпросът не е в парите, казусът е, че в случай че дойдеш в незабавна обстановка, няма къде да спреш ", сподели Олга Янулова, която е пострадала.

Това е единственото здравно заведение в града. Преди време наоколо до него е имало самостоятелен паркинг, който обаче е отстранен, с цел да бъде направена автобусна спирка.

От община Несебър отхвърлиха да застанат пред камерата на bTV, само че обявиха, че на 100 метра от постройката има заплатен общински паркинг, където против 2 лв. всеки може да остави колата си и да употребява медицински услуги.

В града е проведен публичен съвет, който желае публично разискване на казуса, само че неговите предложенияще бъде прегледан от Оценка за съвместимост на Несебър след края на летния сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР