Единственото, което ви интересува в момента е неистовото ви желание

...
Единственото, което ви интересува в момента е неистовото ви желание
Коментари Харесай

Дариткова скочи в защита на Караянчева, обвини БСП в мераци за управление


Единственото, което ви интересува сега е неистовото ви предпочитание да вземете властта, а не да мислите за българските жители, упрекна опозицията ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова , съобщи БГНЕС.

В декларация от името на парламентарната група Дариткова отбрани ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева , чиято оставка за следващ път бе поискана от Българска социалистическа партия. Лидерът на левицата Корнелия Нинова даже разгласи, че предлагането за отстраняването на ръководителя следва да бъде импортирано в деловодството на парламент.

„ Стигнахте даже до тама, да вършиме към този момент държавно управление в сянка. Уважаеми сътрудници от опозицията, демократичният метод да се оцени мнението на българския народ и да се показва то в границите на представителната народна власт, е да се проведат постоянни парламентарни избори. На тях българите да дадат доверие на тези, които желаят да ги ръководят. Всяко друго изявление на мнение от страна на българските жители е по-скоро рекламация, без да има действително съображение, съответстващо на правилата на демокрацията “, съобщи Дариткова.

Тя бе безапелационна, че групата на ГЕРБ застава твърдо зад Цвета Караянчева като ръководител на Народното събрание и ще обори всички претенции за нейната оставка, които Дариткова дефинира като „ приложимост на Народното събрание за тясно партийни цели “

„ С какво право ръководителят на „ Българска социалистическа партия за България “ изиска оставката на госпожа Цвета Караянчева , откакто в този мандат, под нейно управление, парламентарната група на Българска социалистическа партия редовно разрушава престижа на това Народно заседание? Какъв престиж да има това национално заседание, откакто 3 месеца бяхте в конспиративност и отсъствахте от съвещанията на Народното събрание? Какъв престиж желаете да се сътвори на това Народно заседание, откакто опозицията счита, че е ненужна за парламентарната активност? “ – попита Даниела Дариткова.

Тя разкритикува опозицията, че даже не вземат участие в съвещанията на Председателския съвет, криейки се „ по ъглите на Народното събрание “ и влизайки в съвещанията само, с цел да прочетат „ някоя декларация и обезпечат надницата за деня “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР