Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков,

...
Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков,
Коментари Харесай

Бойко: Промяната къта 100 милиона в офшорки

Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков, е да се пенсионирам. Защото това, което ни чака, е непосилен труд, ограничения и стягане на колана, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в добричкото село Зърнево. 

Борисов съобщи, че не схваща по какъв начин е допустимо да се теглят заеми, с цел да се изплащат пенсиите. Той твърди, че има информация за над

100 милиона в офшорки на " Продължаваме промяната ". Борисов упорства, че Политическа партия всеки ден са крали по 1,20 лв. от джобовете на българите за всеки литър бензин и нафта.

" Дългът върви към 50 милиарда, които би трябвало да върнем. Това, което изкарваме, ще го връщаме за покриване на заеми и лихви на Асен Василев. Така, както с пирамидите излъгаха българите, по този начин партията на " Промяната " ги излъга за година и половина. И когато си тръгнат, за нас ще останат празните талончета и дадените пари за тях ", сподели някогашният министър председател.

Лидерът на ГЕРБ упрекна ръководещите, че от година и половина не пускат нови прави по автомагистрала " Хемус ", с цел да не кажат, че точно той има заслугата за това: " Ремонтират остарелия път, с цел да не пускат правата. Така стопираха Автомагистрала " Хемус ", Автомагистрала " Струма ", пътя Русе – Търново. Сега сме в яма. "
ТЕМА преди 39 минути 274 преди 1 час 375 преди 2 часа 504
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР