Единственият представител на България в европейските клубни турнири Лудогорец се

...
Единственият представител на България в европейските клубни турнири Лудогорец се
Коментари Харесай

Лудогорец ще се бори да си върне върха срещу Пирин

Единственият представител на България в европейските клубни шампионати Лудогорец се готви за значим мач в Първа професионална лига. Действащите първенци ще създадат аудиенция в Благоевград на Пирин в дуела от последния 20-и ръг на есенния дял на шампионата. Срещата е по-късно през днешния ден, от 17.30 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Залогът за възпитаниците на Димитър Димитров е явен – първото място в елита. След успеха над Берое, ЦСКА излезе отпред, само че единствено след няколко часа „ орлите “ имат опцията да възстановят водачеството си.

В предходния кръг Лудогорец се наложи над Дунав, до момента в който „ орлетата “ изгубиха от Левски с 0:3.

Лошата новина за щаба на Милен Радуканов е, че няма да може да употребява Аймен Суда, който е осъден. С контузии са Александър Башлиев и Анти Рения.

И до момента в който за благоевградчани дуелът се явява закриващ календарната 2017-а година, при първенците това надалеч не е по този начин. Само след няколко дни, Моци и компания ще дойдат в София, където се борят на другия фронт. В четвъртък Лудогорец ще гостува на ЦСКА в четвъртфинала за Купата на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР