Единственият правилен път за лявото в България е обединение. Разбитата

...
Единственият правилен път за лявото в България е обединение. Разбитата
Коментари Харесай

Само председателят на БСП не иска ляво обединение: Манолова отговори на Нинова

Единственият верен път за лявото в България е обединяване. Разбитата и разединена левица е трофей за Борисов и Пеевски и кръводарява за Възраждане. Нинова докара Българска социалистическа партия до такава степен, че отвън партията да има повече социалисти, които да милеят за лявата концепция, в сравнение с в управлението ѝ.

Това съобщи в своя позиция ръководителят на " Изправи се България " Мая Манолова в отговор на обява на Корнелия Нинова във Facebook.

В позицията си Манолова съобщи, че на вчерашния конгрес в НДК " Изправи се България " са били поканени като посетители - част от сполучливата коалиция за локалните избори в София, образувана от Иван Таков. По нейни думи, същата коалиция би трябвало да се направи в народен мащаб, а за какво Нинова се опасява от това, е въпрос на нейни зависимости.

" Дали на някого е дала обещание слаба левица против постове и политически чадър следва цяла България да види. А ние продължаваме да работим, макар пречещите, за обединяване освен на левите, а на всички гневни хора против властта на мутрите ", безапелационна е Манолова.

Също по този начин припомняме, че през февруари 2023 година Борисов се появи за пръв път в Народното събрание от 3 години точно по покана на Нинова за договаряния за сформиране на държавно управление. Подобна беше обстановката и след парламентарните избори на 2 април м.г., когато Нинова още веднъж преговаряше с Борисов по негова покана за съставяне на кабинет.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР