Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните

...
Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска от беглец при Цветанов да напусне Общинския съвет

" Единственият претекст на напусналите ГЕРБ през последните месеци са персоналните стопански ползи, които постоянно са поставяли над ползите на партията. Тук не приказваме за повече от 300 души в цялата страна ". Това съобщи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Банско. В срещата участваха регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, регионалният административен секретар на партията и депутат Даниела Савеклиева, общинският началник на ГЕРБ-Банско и депутат Александър Мацурев и евродепутатът Асим Адемов.

Паунов държа слово пред актива поради напускането на партията от някогашния кмет Георги Икономов, който се причисли към екипа на някогашната дясна ръка на премиера Бойко Борисов - Цветан Цветанов и " Републиканци за България ".

" Изключително съм удовлетворен от положението на партийната конструкция в Банско. Изграден е добър екип и се работи интензивно измежду хората. Сигурен съм, че всички са се поучили от грешките и ще продължим напред по-силни. Въпреки партийните разлики - веселя се, че работите взаимно и с кмета Иван Кадев. Опоненти сме единствено по време на изборите - през останалото време сме задължени да работим дружно за хората, прикани Паунов.

" Важно е в партията да работят единствено окуражени хора, правилни на нашата идея. Не допускайте интриги и подозрения сред вас. Напусналите ГЕРБ не заеха кардинална позиция, само че по този начин са решили. Пожелавам им триумф ", разяснява Паунов. Той посочи безапелационната победа на ГЕРБ на частичните локални избори през вчерашния ден. " Нашите претенденти получиха доверието на хората, тъй като всички желаят да живеят в по-добра среда и знаят, че единствено ГЕРБ има опита и потенциала да реализира смяната в обитаемоте места ", добави Паунов.

 Бившият кмет на Банско Георги Икономов мина в партията на Цветанов Виж още

Александър Мацурев акцентира, че с декларация локалната конструкция е призовала Георги Икономов неотложно да напусне общинския съвет в Банско , защото той не е попаднал там с помощта на преференциален избор, а тъй като бе лидер на партийната листа на ГЕРБ. Мацурев изясни, че сега плановете, които се осъществят в общината - реорганизация на пътната инфраструктура, нова детска градина, във ВиК бранша - са с помощта на грижата на държавното управление на Бойко Борисов за районите и неговата политика да не дели обитаемоте места на " наши " и " ваши ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР