Единственият изход от ситуацията с апартаментите и къщите за гости

...
Единственият изход от ситуацията с апартаментите и къщите за гости
Коментари Харесай

Борисов: Няма да остане ненаказан човек за апартаментите и къщите за гости

Единственият излаз от обстановката с жилищата и къщите за посетители е справедливост- подаването на оставки от всички държавни постове е единствено половината от работата. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия във връзка със свадите с жилищата и къщите за посетители.
" Изход от обстановката има, той е безапелационен и се прави сега. Всеки попаднал в такава обстановка, немислил с главата си или поддал се на манталитета си, или решил, че всичко му е разрешено - ще си понесе най-тежки санкции и отговорности ", съобщи министър председателят.
" Подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора сега е половината от работата. Мога да подсигурявам на българските жители, тъй като това сме го правили години напред, че няма да остане ненаказан човек ", разгласи Борисов и посочи, че Министерство на вътрешните работи и прокурорите също работят по случаите с жилища и къщи за посетители, само че не може да приказва от тяхно име.
Според премиера някои тарикати, които са се възползвали, или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети. " На тези, които са злоупотребили, им се търси към този момент наказателна отговорност. Яд ме е, позор ме е, грешката е моя, тъй като аз нито един път не отидох на посетители на нито един мой министър, сътрудник, кмет, регионален шеф – нито един път. Ако бях отишъл да видя, несъмнено щях да взема доста по-рано ограничения ", разяснява Бойко Борисов.
Премиерът особено благодари на медиите за ролята им в разкритията с парцелите на властта. " Искам да благодаря на свободните медии в България, тъй като те демонстрираха, че са свободни и демонстрираха доста недъзи. Докрай ще бъде направено всичко, с цел да се възцари справедливостта и да се накаже всяка една корист ", съобщи министър-председателят. Той акцентира, че не приема, че обстановката е диагноза за цялата власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР